Відбіркові матчі Південної Америки. Прогноз Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1162
0 голосов
Відбіркові матчі Південної Америки. Прогноз Роберто Моралеса

Відомий коментатор Роберто Моралес дає прогнози на заключні відбіркові матчі ЧС-2018 у Південній Америці.

Відомий коментатор Роберто Моралес дає прогнози на заключні відбіркові матчі ЧС-2018 у Південній Америці.

Бразилія - Чилі (11 жовтня, 02:30)

Коли одним нічого не треба, а іншим потрібно все. З Болівією селесао зіграла добре, трохи важко почала, але потім возила люто тих високогірців. Лише забити не вдалося. Проблеми збірної Чилі лишилися з нею, про що писав у попередньому прогнозі. Усі якорі у складі збереглися, тому плисти й не виходить. Перемога над Еквадором не більше ніж мить емоцій. Я думав, що в Болівії Тіте ставитиме другий склад, а вдома основу. Проте тренер вирішив інакше. Проти спраглих і мотивованих бразильців, за яких будуть трибуни, у Ла Рохи мінімальні шанси. Точніше, хороші шанси згоріти. Нажаль, це так. Вболіватиму за Чилі, але ставлю проти команди Піцци.

Можливий результат: 3-1

Перемога Бразилії - 1,74 (1xbet)

***

Еквадор - Аргентина (11 жовтня, 02:30)

Відштовхуюся від протагоніста, гру робитиме чи ні саме Аргентина. У Сампаолі було три матчі відбору. Перший з Уругваєм був найбіднішим, гості боялися Сентенаріо, господарі боялися гостей і гра у піддавки вмістила у себе півтора моменти, один у албі-селесте. З Венесуелою був провал, домінували, але дуже неакцетовано. А от проти Перу зіграли вельми якісно. Обережно, сильно, проте без голу. Нарешті має прорвати, тим паче нинішній Еквадор це дуже аморфне явище. Потенційно сила там є, але немає мотивації і структури.

Можливий результат: 0-2

Перемога Аргентини (-1,5) - 2,3 (1xbet)

***

Парагвай - Венесуела (11 жовтня, 02:30)

Парагвай на фінішній прямій дивує. Команда вельми проста дає результат більший за будь-які сподівання. Це все добре, але реформована Венесуела без завдань та відповідальності грає якісно. Аргентина та Колумбія вже бачили її солоденьким тістечком та вдавилися. Тому прогнозую дуже проблемний матч для господарів.

Можливий результат: 1-1

ТМ3 - 1,78 (1xbet)

***

Перу - Колумбія (11 жовтня, 02:30)

Логіка підказує, що вдома команда Гареки не програє. Інший погляд на ситуацію дає згадка про те, що лише завдяки дискваліфікації гравця Болівії інки отримали три очки, без яких вони нині курили б люльку. Колумбія, отримавши ляпасу від Парагваю, має свою мотивацію. В цій парі я бачу перевагу класу над завзяттям, хоч би як сам не симпатизував перуанцям.

Можливий результат: 1-2

ТБ2,5 - 2,1 (1xbet)

***

Уругвай - Болівія (11 жовтня, 02:30)

У Табареса домашня команда. Потужна, прямолінійна (бо з флангами біда) і просто класна. Після 0-0 з Венесуелою ці хлопаки бігтимуть на рідному Сентенаріо. Аргументів ж з боку нинішньої Болівії я просто не бачу.

Можливий результат: 4-0

Перемога Уругваю (-2) - 1,6 (1xbet)