Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1377
0 голосов
Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 12-го туру Ла Ліги.

Жирона – Реал Сосьєдад (17 листопада, 22:00)

45 голів було забито у 11 матчах чемпіонату за участі Ла Реалу. Показник найвищий у лізі, тобто, веселощі і голи в таких матчах, начебто, гарантовані. Сумнів ж мій походить від зміни деяких складових гри гостей. Великі кадрові проблеми у захисті спричиняли високу результативність суперників, але нині одужав Ін’іго Мартінес, тож за два останні офіційні матчі команда пропустила лише одного разу та й то, виграючи вже 3:0 у Ейбара. Тому атакувальна складова гри підлеглих Сакрістана залишиться незмінною, а захист має поліпшитися.

Гра ж Жирони є досить якісною, але впирається у кадрове питання. Тому стосовно загальної результативності матчу я маю сумніви, набагато менше їх у варіанті перемоги гостей.

Можливий результат: 0-2

Перемога Реал Сосьєдаду - 2,71 (1xbet)

 

Гетафе - Алавес (18 листопада, 14:00)

На Колізеї Альфонсо Переса ці команди вже грали в сезоні. Матч Копа Дель Рей приніс тоді несподівану перемогу Алавеса. Страт у команди Бордаласа в Прімері вийшов дуже оптимістичним, але далі йде рутина і суперник краще розуміє гру Азулонес. Форварди Моліна та Анхель забили половину голів команди та насичений і дуже обережний захист Алавеса спроможний ним протидіяти. У цій грі господарі будуть генераторами темпу. Результат ж можна очікувати будь-який, найменше з солідною кількістю голів.

Можливий результат: 1-1

Обидві заб'ють - ТАК - 2,15 (1xbet)

 

Леганес - Барселона (18 листопада, 17:15)

А давайте ризикнемо! Ставити на Барсу нецікаво і невигідно. Леганес ж у грі з дуже сильною Валенсією сподобався, а максималізм Асьєра Гарінато просто захмарний – таке враження, що він керує не менш ніж другорядним грандом, а не мікро-командою. Такі люди як Циовас, Габріель, Рубен та Шиманоскі видають прекрасні ігри. Проти козирів у вигляді Мессі та інших зірок каталонців це, начебто, й не аргумент, але… Ніхто не може пройти дистанцію чемпіонату без втрат, тож і у малих риб з’являється шанс вкусити акулу.

Можливий результат: 1-1

Перемога Леганеса (+1,5) - 2,0 (1xbet)

 

Севілья - Сельта (18 листопада, 19:30)

Зі старту проситься тотал більше. Заперечити цьому не можу – навіть у найгірший свій відрізок сезону Севілья створювала і забивала, а атака Сельти є підставою заздрити їй навіть грандам. Де у галісійців больові точки Беріццо точно знає, з його часів захист і воротарі не змінилися, а лише стали ще більше чудити. Тому господарі не мають програвати, а от чи виграють, то вже питання.

Можливий результат: 2-2

Тотал більше 3 - 1,98 (1xbet)

 

Атлетіко – Реал (18 листопада, 21:45)

Матч туру і дуже важливий поєдинок для господарів. Останнім часом вони грають геть важко, навіть примудрилися довести до критичного стану справи у Лізі Чемпіонів. Плюсом є повернення після травм Коке і Карраско. Поки під питанням Савіч, без питань пропустить гру Феліпе Луїс. Сімеоне під час останніх тренувань робить акцент на контролі м’яча і готовий дати черговий шанс Гайтану, який в повсякденній роботі демонструє потужний прогрес. З іншого боку Реал постійно має проблеми з матчами після перерв на ігри збірних.

На щастя для Зідана ушкодження Іско, отримане в грі проти Коста-Ріки, виявилося не критичним. Хавбек відновився і працює з усіма, так само вилікувалися хорвати Модріч і Ковачіч. Актуальною залишається проблема у воротарській ланці – головний кіпер Навас та третій Лука Зідан все ще не відновилися, як і Бейл. Тому в рамці знов буде Касілья. Подейкують, взимку Реал прагне купити Кепу у Більбао.

Очікую в цьому матчі доволі обережної гри впродовж левової частини часу.

Можливий результат: 1-1

Нічия - 3,6 (1xbet)

 

Малага - Депортіво (19 листопада, 13:00)

Кадрові проблеми не полишають Малагу, котра і без цього має прісний вибір гравців. Проте Мічел не здається, мадридиста демонструє впевненість у власних силах. Ми теж віримо в його талант і завзятість, а ось у Малагу вірити складніше. Хоча Аньор, Онтіверос та Пеньяранда колись та мають себе показати повною мірою.

Ла Корунья ще той коник без ноги. Ставка на Лукаса Переса на вістрі глобально виглядає перспективнішою за варіант з Андоне. Більше питань по висуненню на місце чистого плеймейкера Феде Вальверде. Він так грав за другу команду Реалу, але на цій позиції він більш вразливий за жорсткого пресингу ніж в опорній зоні. Дуже важливо, як підтримуватимуть атаку Сідней і Шер, ці хлопці захищаються самі і здатні ламати чужий захист.

Можливий результат: 1-1

Нічия - 3,42 (1xbet)

 

Еспаньйол – Валенсія (19 листопада, 17:15)

Про Валенсію і Марселіно усі говорять тільки схвально. Це логічно, команда на чолі з Парехо переживає класні часи. Проте для кожного підйому настає час складних випробувань. Багато хто вважає, що таким стане наступний тур і гра проти Барселони. Та й у матчі проти іншої каталонської команди можливі труднощі. Поєдинки з Алавесом і Леганесом клуб з левантійського узбережжя виграв не без відчутних проблем. Еспаньйол ж домашня команда, та ще й справді міцна.

Можливий результат: 2-1

Тотал більше 2,5 - 1,88 (1xbet)

 

Лас Пальмас - Леванте (19 листопада, 19:30)

Лас Пальмас програв 7 матчів поспіль, Леванте добре грає з сильними і постійно втрачає зі слабкими. У господарів все ще доліковується Віера (має грати в наступному турі), гості ж через попередження втратили Лерму. Тож одні втратили креатин, інші руйнівну роботу. Щоправда, останні чутки з табору острів’ян дають шанс на вихід Віери у цій грі. Начебто, його одужання йде дуже добре, а народження сина Енцо у вівторок окрилює Джонатана. Ось це й є важливим чинником у прогнозах.
Глобально ж сили відносно рівні.

Можливий результат: 1-1

Леванте не програє - 1,86 (1xbet)

 

Атлетік - Вільярреал (19 листопада, 21:45)

До перерви для збірних цей матч виглядав би очевидною бідою для левів, криза стрімко поглиблювалася і щільний календар ігор не давав підняти голову. Нині ж баски трохи перепочили і мають непоганий настрій. Особливо важливо для них добре розпочати гру, бо трибуни Сан Мамесу можуть і зарядити енергією і морально вбити. Вільярреал ж, попри свою силу, поки ще не сформований остаточно продукт, тому проти фізичного жорсткого і вмілого на флангах суперника матиме проблеми.

Можливий результат: 1-1

Нічия - 3,42

 

Ейбар – Бетіс (20 листопада, 22:00)

Без хороших новин для Ейбара. Ці відчайдухи довго дивували своєю живучістю та нині і сам тонус команди і обставини навіюють сумні думки. Усі форварди зараз в поганій формі, Травмовані найкращий воротар (Йоель), ключовий захисник (Раміс) і двоє дуже важливих хавів (Леон та Ріко). На цьому тлі одного характеру та активності японця Інуї буде замало. Тим паче проти такого креативного суперника.

Можливий результат: 0-2

Перемога Бетісу (фора 0) - 2,10