Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1788
0 голосов
Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 14-го туру Ла Ліги.

Малага – Леванте (1 грудня, 22:00)

Останні ігри в чемпіонаті цих команд принесли більше оптимізму підопічним Мічела. Атака, нарешті, запрацювала, а натхненна гра воротаря Роберто дуже потрібна анчоусам саме зараз. Гірше психологічний тонус Леванте: 0:5 від Атлетіко, травма Дукура і непевна ситуація з готовністю Лерми, проблеми з нападниками. Малага ж вилетіла з Копа дель Рей і усі її думки тільки про чемпіонат. Зараз господарям потрібно вигравати, вони здатні на це, та й статистика говорить за них. Але й суперник не втратив усіх своїх козирів, тому чекаю на важкий матч для обох.

Можливий результат: 1-1

Прогноз - Леванте не програє - 2,09

***

Барселона - Сельта (2 грудня, 14:00)

З 6-ти останніх ігор галісійці виграли у Барси рівно половину. Кому, як не Унсуе добре знати Барселону? Маючи прекрасних футболістів атаки він може спробувати взяти результат за рахунок голів, адже моменти його команда створить завжди і проти будь-якого суперника. Та позаду просто діра. В команді майже немає якісних захисників, а нині з ушкодженнями Ронкальї і Сержі Гомеса та дискваліфікацією Джонні Кастро. Тож сам список гравців цієї ланки виглядає жалюгідно. Тут не вибереш навіть найкращих з найгірших, просто є, хто лишився. Лідери ж Барселони перепочили і готові до бою.

Можливий результат: 4-2

Тотал більше 4 - 1,92

***

Атлетіко – Реал Сосьєдад (2 грудня, 17:15)

Інтенсивний графік загнав басків у непросту ситуацію. І нічия з Лас Пальмасом, і виліт з Кубку стали наслідками цього. Впевнений, команда з цим впорається, знов заграє потужно. З кадрових втрат лише Одріосола пропустить гру, але проблема в силі суперника. Атлетіко в трьох останніх матчах виглядав переконливо, тому він тут очевидний фаворит. Легко чи важко, а вигравати має команда господарів.

Можливий результат: 2-1

Тотал більше 2,5 - 1,94

***

Севілья - Депортіво (2 грудня, 19:30)

Якщо у Севільї є системні проблеми в грі, то у Ла Коруньї просто біда. Нічия з Більбао та перемога в кубку над Лас Пальмасом не вводять в оману. Навпаки, витрачені зусилля в матчі проти Лас Пальмаса після довгого перельоту можуть знадобитися тепер на Рамон Санчес Пісхуані. А чи відновиться команда? Якщо центральний захисник Шер твій найкращий креативний футболіст, то справи, мабуть, погані. Не для нього, для якості інших виконавців. Тим паче, Сідней ще не повернувся. Більш ніж вісім років тому Ла Корунья востаннє виграла у Севільї і трапилося це в Галісії, на виїзді ж таке диво було ще до історичного матеріалізму.

Можливий результат: 3-1

Перемога Севілья (-1,5) - 2,16

***

Атлетік - Реал (2 грудня, 21:45)

Атлетік банально втомився, виступаючи в лізі Європи. Головна ж команда країни Басків просто сиплеться після усіх невдач, помножених на важкий календар. Леви завжди вважалися кубковою командою. Цієї середи вони вдома програли Форментері і вилетіли з Кубку Короля. Така ганьба розлютила публіку. Їм б зараз краще було б грати на виїзді, але зірковий Реал доведеться приймати вдома. Не забуваймо про втрати Беньята, Лапорта і, можливо, Кепи. 25 останніх ігор цих суперників (усі в чемпіонаті): 22 перемоги Реалу, 2 поразки, одна нічия!

Можливий результат: 0-2

Перемога Реала (-1) - 1,72

***

Леганес - Вільярреал (3 грудня, 13:00)

У перших триває програшна лінія, другі почуваються досить непогано, на перший погляд. Але завжди є нюанси. Вільярреал матиме на два дні менше відпочинку після кубкового матчу. Та все ж симпатичний Леганес стикнувся з серйозними проблемами, адже Циовас, Брашанац та Рубен Перес, швидше за все, не зіграють. Тому атака Вільярреалу знаходитиме свої шанси. І Бакка, і Бакамбю бомбардирське его посеред тижня задовольнили, підняли собі настрій. Теоретично, маятник можна хитнути в різні боки, та лише за рахунок якихось екстраординарних подій.

Можливий результат: 0:1

Перемога Вільярреала - 2,76

***

Гетафе – Валенсія (3 грудня, 17:15)

Хороший, на диво, Гетафе проти дуже й дуже хорошої Валенсії. Дива тут не чекаю. Просто немає тієї точки опри, для архімедового важеля. Ні втрат, ні внутрішніх проблем, ні переваг у графіку. Нічого. А в чистих одиницях виміру це команди абсолютно різних щаблів.

Можливий результат: 0-2

Перемога Валенсії - 2,42

 

Ейбар - Еспаньйол (3 грудня, 19:30)

Несподіване відродження Ейбара здивувало. В останньому матчі чемпіонату у нього запрацювали фланги захисту і, особливо, хавбек Іві Алехо. Це вже певний аргумент. Гості досить прагматичні і сильні. Їхній очевидний мінус – невміння грати з позиції сили. А от цього разу проти злого, як собака, суперника й на незвично вузькому полі може бути важко. Поставлю на вперту гру з обопільними шансами.

Можливий результат: 1-1

Нічия - 3,24

***

Лас Пальмас - Бетіс (3 грудня, 21:45)

Ще посеред тижня готовий був би поставити на нічию, адже Віера з Вітоло (він зараз під питанням через ушкодження) та Кальєрі своє б мали. Та острів’яни знов міняють тренера)). Надто спокійне, мабуть, там життя і постійно потрібен новий адреналін. Два останні сезони господарі вдома вигравали у бетікос, але це було в еру Кіке Сетьєна. Тоді, була у людей вмотивованість чи ні, головне, була система. Нині гірше. Тим паче сам Сетьєн і завітає на курорт.

Можливий результат: 1-2

Індивідуальний тотал Бетісу більше 1,5 - 2,2

***

Жирона – Алавес (4 грудня, 22:00)

Нинішній Алавес це не тільки два звільнених тренери, це ще й продовження боротьби в Копа дель Рей. Ні добра, ні зла – тільки калейдоскопічний треш. Багато чого хорошого ще й нині можна пошукати у цій команді та глобальний її настрій дуже проблемний. В такій ситуації агресивна, в усіх розуміннях, Жирона, з її гнучкою схемою перехоплення в середині поля, має прекрасні шанси.

Можливий результат: 2-1

Тотал більше 2,5 - 2,15