Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1847
0 голосов
Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса
Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 16-го туру Ла Ліги.

Севілья – Леванте (15 грудня, 22:00)

Головний аргумент на користь Севільї у цьому поєдинку ніяк не клас її виконавців. Адже команда потрапила у чорну смугу і примудрилася навіть не виграти у Марібора, а на Сантьяго Бернабеу награти на поразку з двозначним рахунком, якої не трапилося тільки через традиційне піжонство і недбалість футболістів королівського клубу. У Леванте повертається Лерма, що дасть потужну роботу в центрі поля. Як і раніше бракує команді Муньіса форварда – Роджер Марті сезон і не починав, а Алекс Алегрія має вилікуватися аж навесні. Звичайно, раніше відкриття трансферного вікна цю проблему не вирішать. Отож скористатися проблемами Севільї гостям буде нелегко. Не чекаю на зливу голів у цій грі (може лише в разі вилучення). Андалусійці виступають тут досить умовним фаворитом.

Можливий результат: 1:0

Прогноз: Тотал менше 3,0 - 2.04 (Пари-Матч)

Атлетік – Реал Сосьєдад (15 грудня, 17:15)

Дербі якому 108 років. Ледь не за усіма показниками це матч туру. І Більбао і Сан-Себастьян нині знаходяться в проблемних кондиціях. Куко Сіганда виграв таки два останніх матчі (Зоря і Леванте), проте його команда зі старту чемпіонату ще не мала стабільно успішної гри і лише одного разу виграла два матчі Ла Ліги поспіль. У суперника ж раптом збився з потужної ходи наприкінці листопада.

Схоже ритм ігор в чемпіонаті та єврокубках вимотав в першу чергу півзахисників клубу, а без цього мотору (особливо Пріето) гра посипалася. В попередньому турі Реал Сосьєдад програв вдома навіть Малазі та ще й не забив, чого з ним не траплялося 16 ігор поспіль. Тепер він має 5 повноцінних днів для підготовки і відпочинку, що має хоча б трохи допомогти Еусебіо Сакрістану.

Суттєвих кадрових втрат суперники не мають, якщо не рахувати Муніаіна (нажаль це не вперше і до квітня). Минулого сезону обидва матчі виграв Більбао, проте до цього не міг виграти у Сан-Себастьяну у восьми зустрічах поспіль. Статистика також показує, що дуже високої результативності тут не варто чекати. Сили ж відносно рівні.

Можливий результат: 1:1

Прогноз: Тотал менше 2,5 - 1.98 (Пари-Матч)

Ейбар – Валенсія (16 грудня, 19:30)

В чемпіонаті Ейбар ледь не виграв чотири матчі поспіль, але нереалізованого пенальті забракло для того аби перевершити Гетафе. У Валенсії справи йдуть прекрасно. Трохи насторожують проблеми в центрі захисту. Імовірно Марселіно лишить в запасі Сімоне Дзадзу, бо у того вже є чотири жовті, п’ята ж приведе до пропуску принципового матчу проти Вільярреалу. Хоча є й інша причина, італієць відчував м’язів дискомфорт під час тренувань і берегти його можуть через це. А от ушкодження Родріго Морено та Карлоса Солера успішно заліковані.

Можливий результат: 1:2

Прогноз: Валенсiя не програє та Тотал бiльше 2,5 - 3.15 (Пари-Матч)

Атлетіко – Алавес (16 грудня, 21:45)

Три матчі в кубку та чемпіонаті поспіль виграв Алавес, для аутсайдера це не аби яке досягнення. Тепер ж проти них дуже не тільки сильний, а й вольовий, прагматичний суперник. Ще й Грізманн почав відновлюватися неочікувано швидко і  навіть може зіграти у суботу.

Можливий результат: 2:0

Прогноз: Фора Атлетiко (-1,5) - 1.75 (Пари-Матч)

Жирона – Гетафе (17 грудня, 13:00)

Каталонці напрочуд впевнено, як для дебютанта, виглядають у Ла Лізі. Команда вміє діяти на усіх ділянках поля. Перемога над Еспаньйолом тільки додає їй впевненості. Гетафе, який має стільки ж очок - 20, викликав ще більший резонанс. Гучних прізвищ в цій команді не має та й майже жоден з них не є системоутворючою фігурою. Але разом вони дають результат. Хоча одного гравця все ж треба виокремити – тоголезець Джеме Дакоман. Настільки потужна гра в центрі захисту від футболіста, що прийшов з середнячка чемпіонату Бельгії, приголомшує. Отож буде бій відносно рівних суперників.

Можливий результат: 0:0

Прогноз: Нiчия - 3.40 (Пари-Матч)

Сельта - Вільярреал (17 грудня, 17:15)

Тричі вдома в останніх іграх Ла Ліги Сельта здобувала перемогу. Креативний потенціал цих галісійців просто неймовірний. Окрім безпосередньо форвардів наявні такі класні хавбеки, як Лоботка і Васс, а щей Радоя, котрому не знаходиться місця в основі.  Суперник у неділю дістався Сельті дуже статусний, тим паче, Вільярреал суттєво вище в турнірній таблиці. Але його нинішня форма досить сумнівна – взимку вона лише програє. Проти Барселони підопічні Кальєхи змогли епізодично відіграти добре, проте лише епізодично. Тепер же команда стикнулася з кадровими проблемами в атаці: Бакамбю дискваліфікований, Раба теж, Сансоне лікується. Усі сподівання на Карлоса Бакку. Хай і він і заб’є, але забити можуть ще й неймовірний зараз Аспас та потужний Гомес.

Можливий результат: 3:1

Прогноз: Сельта переможе та ТБ 2,5 - 3.75 (Пари-Матч)

Лас Пальмас – Еспаньйол (17 грудня, 19:30)

Дві кризові команди зустрінуться на Естадіо Гран Канаріа. Криза Лас Пальмаса була відносно передбачуваною – ситуація в клубі складна і невесела + постійні зміни тренерів, зараз травми важливих гравців. Проблеми ж Еспаньйола виглядають більш несподіваними. Китайські керівники вже провели зустріч з тренерським штабом, який запевнив азіатів у відсутності глобальних проблем. Насправді, це відповідає дійсності. Каталонський клуб має усі ресурси, аби міцно триматися в середині і навіть вище.

Можливий результат: 1:2

Прогноз: Фора Еспаньйолу (+0,25) - 1.75 (Пари-Матч)

Барселона - Депортіво (17 грудня, 21:45)

Про шанси галісійців якось дивно говорити. Лише ті, хто вірить в дива, повірить в непрограш на Камп Ноу лакорунців. У березні минулого року Депортіво таки обіграв кулес, але було то на Ріасорі і тоді Пепе Мель впевнено піднімав команду з емоційної ями. Зараз і Меля в Депортіво не має і з настроєм вистачає проблем, тим паче з грою. Скільки заб’є Барса ще можна дискутувати, а от гостям хоч раз відзначитися буде екстра важко.

Можливий результат: 3:0

Прогноз: Барселона переможе та не пропустить - Так - 1.86 (Пари-Матч)

Малага - Бетіс (18 грудня, 22:00)

«Хочемо і не можемо» - сказав про стан Бетіса Серхіо Леон. Щоправда, успішний старт дає можливість поки не хвилюватися за турнірне становище. Гірше те, що купа народу травмована. Проте в такій ситуації команда має згуртуватися. Малага вже достатньо очок взяла останнім часом, хоча кадрів Мічелу не вистачає на кількох позиціях, зокрема в атаці, де є фантастично талановитий Пеньяранда. От біда лише в тому, що незабивний.

Можливий результат: 1:1

Прогноз: нiчия - 3.50 (Пари-Матч)