Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1380
0 голосов

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 20-го туру Ла Ліги.

Гетафе -Атлетік

В турнірній таблиці Гетафе на очко випереджає головний клуб країни Басків. Проте порівнювати потенціали команд немає сенсу – Атлетік суттєво сильніший. Потроху команда привчилася до життя з новим наставником Куко Сігандою і надалі має прогресувати. Саме тому більше віриться в перемогу гостей ніж в інший результат.

Можливий результат: 1-2

Еспаньйол – Севілья

Третій поспіль виїзний матч зіграє команда Вінченцо Монтелли. До того була поразка від Алавеса і кубковий успіх в Мадриді. Тож для повного комплекту бракує лише нічийного рахунку. Насправді сила цієї Севільї величина загадкова і прогнозувати щось дуже важко. Після експерименту з переводом Банеги ближче до атаки італійський наставник все ж повернув його в опорну зону і це принесло успіх. Еспаньйол ж перебуває у відмінній формі. Останні результати це три перемоги і одна нічия, серед обіграних команд сама Барселона. Очікую важкий матч для обох суперників і не надто результативний, як це часто бува в обідніх поєдинках.

Можливий результат: 1-1

Атлетіко – Жирона

Після поразки в Кубку Короля мадридці дуже злі, але Жирона не з тих, хто боїться грандів. На старті першості вона ледь не виграла у Атлетіко вдома. Цього разу каталонці не менш небезпечні, вони у відмінних ігрових кондиціях. Господарі втратили Годіна, але замінити його є ким. Інша справа, що два матчі поспіль команда Сімеоне відіграла погано за змістом. Все одно вірю в силу фаворита, але це той матч, де сенсація не здивує.

Можливий результат: 2-1

Вільярреал – Леванте

Після найтемнішої нічної пори завжди настає світанок – саме в це вірять фани Леванте. Їхня команда програла три поспіль поєдинки і скотилася до зони ризику. Головна проблема це форварди, точніше їх відсутність, бо наявні кадри відверто смішні. Проте усі лідери команди готові до бою. У жовтої субмарини ж не буде Бакки, а це головна ударна сила. Ставити на невдачу господарів досить ризиковано, але й не будемо забувати, що Леванте краще за змістом грає проти сильних суперників. Тим паче статистика останніх років у матчах проти Вільярреалу для гостей хороша.

Можливий результат: 1-1

Лас Пальмас – Валенсія

Зимову трансферну роботу кажани провели добре і нині вони мають запас варіативності складу. Валенсія банально набагато сильніша за суперника і її важкий календар у поєднанні з дальнім перельотом до берегів Африки все одно не розмиє різницю в класі. У Лас Пальмаса остання перемога була ще на початку грудня. Після того майже одні провали. Виняток кубковий матч на старті січня проти тієї ж Валенсії, але там своя стратегія, адже вдома Марселіно-тім знищив острів’ян. Втома і відсутність Парехо можуть додати інтриги цій грі, але останнє слово має бути за Валенсією.

Можливий результат: 1:2

Алавес – Леганес

Два симпатичні колективи, які мали б вилітати, але категорично не згодні з цим. Обидва зараз потрапили у важкий темпоритм. Особливо важко Леганесу, який грає постійно через два на третій день. Фізична та емоційна виснаженість після кубкових ігор та час початку матчу (12-00 за іспанським часом) майже гарантують нам не результативний поєдинок.

Можливий результат: 0-0

Реал - Депортіво

Намагаюся знайти аргументи на користь галісійців і … змушений визнати, що їх у мене не має. В грі з Валенсією були досить непогані відрізки гри, але ж були і великі провали. Пошук нової моделі гри не дав поки нічого. А тут ще й такий могутній суперник. Невдалу серію Реал перервав перемогою в кубку над Леганесом, тому настрій має поліпшитися. З 14-ти останніх ігор проти Депора Реал виграв 13 + одна нічия. Востаннє вершкові програвали цьому супернику 2008-го року, а вдома ще 2004-го.

Можливий результат: 4-1

Реал Сосьєдад - Сельта

Дві атакувальні команди з прекрасним виходом зі своєї половини поля. За персоналіями атака Сельти надзвичайно яскрава. Супер вістря Максі Гомес, людина-оркестр Яго Аспас і феноменально швидкий та пластичний Піон Сісто. Та все ж у Ла Реалу більш збалансована конструкція гри. Останнім часом зовсім не очікувано проявили себе воротарі цих команд. Талановитий Руллі надто багато помиляється, а значно простіший Рубен Бланко навпаки стоїть дуже добре. І все ж я більше вірю в підопічних Сакрістана. Глобально у Сосьєдаду кращий склад і хороший баланс.

Можливий результат: 2-1

Бетіс - Барселона

Сила Барси безсумнівна, тому вона тут лишається фаворитом. З іншого боку Бетіс дуже цікавий і в першому колі ця команда не добрала «своїх» очок. Після кубкової поразки каталонський звір став ще більш небезпечним. Начебто все за нього. Але … просто передчуття говорить, що є варіанти.

Можливий результат: 2-2

Ейбар - Малага

Керівництво Малаги  вирішило, що Мічел був зайвим. Що ж, терпець у них урвався, хоча головні проблеми команди в кадрах. Це очевидно. Перемагати без форвардів неможливо.  Мічел гарантував команді послідовність і спокій. Зараз зникло навіть це. Тому андалусійська команда виглядає приреченої, тим паче в гостях у хижого Ейбара.

Можливий результат: 2-0