Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1339
0 голосов

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 22-го туру Ла Ліги.

Реал Сосьєдад – Депортіво (2 лютого, 22:00)

Чотири поспіль програні матчі у Ла Реалу і п’ять поспіль матчів без перемог у Ла Коруньї. Остання виїзна вікторія здобута галісійцями ще наприкінці осені. До цих бід гостей треба обов’язково додати кадрові втрати: дискваліфіковані Селсо Боргес та Флорін Андоне, все ще лікуються Сідней та Педро Москера. Підсиленням для Депора взимку стали Міхаель Крон-Делі та Енеко Боведа. Обидва дуже цікаві футболісти. Питання лише в тому, наскільки швидко вони або адаптуються до гри команди, або змінять її під себе.

Клубу ж з Сан Себастьяну бракує резервів. Замінити Іньїго Мартінеса, котрий був беззаперечно основним ще з часів Філіпа Монтаньє на чолі команди, буде важко. Проте й з замінами на інших позиціях не густо. Попереду ж Ліга Європи.

В цьому матчі чекаємо на результативну гру і господарі все ж залишаються фаворитами.

Можливий результат: 2-1
(Pari-Match)

 

Ейбар – Севілья (3 лютого, 14:00)

У першому півфіналі Копа дель Рей Севілья випустила перемогу над Леганесом через грубу помилку воротаря Серхіо Ріко, проте ще раз засвідчила, що нині знаходиться на підйомі. Проблемою для неї є тільки дві втрати в захисті – Габріель Меркадо та Сімон Кьяєер. З хороших новин те, що усі новачки Роке Меса, Мігель Лаюн та Сандро Рамірес повноцінно працюють з першою командою.

У господарів ж новини відсутні. В еліті Ейбар ніколи не вигравав у Севільї, але вдома програв лише в перший сезон проведений в Ла Лізі. Потім розходилися нічиїми.

Можливий результат: 1-1
(Pari-Match)

 

Бетіс – Вільярреал (3 лютого, 17:15)

Попри купу травмованих гравців настрій у прихильників Вільярреалу прекрасний. Команда грає добре, а низка трансферів вирішить кадрову нестачу. Прийшли Хаві Фуего, Роджер Мартінес та Салем Аль Давсарі. Останній це частина великої угоди Ла Ліги з Саудівськрю Аравією. І все ж конкретно цього виконавця не треба сприймати зовсім скептично, він збірник і має чималий міжнародний досвід.

Бетіс ж взимку підсилився Рубеном Кастро та Марком Бартрою. В цій грі фаворити гості, але й господарі далеко не безпорадні. Цікавий і результативний очікуємо матч.

Можливий результат: 1-2
(Pari-Match)

 

Алавес – Сельта (3 лютого, 19:30)

Той випадок коли аутсайдер насправді не виглядає гірше за гостей. Сельта виграла три матчі поспіль і кожного разу пройшла дуже тонкою стежиною, адже з захистом у неї стабільно погано. Алавес ж під керівництвом Абелардо Фернандеса додав в усіх компонентах гри, став надзвичайно організованим. Без Рубена Дуарте та Вакасо Мубарака (дискваліфікації) баски мають обійтися легко. Галісійці тільки купили словака Роберта Мазана на лівий фланг захисту і, навряд чи, він вже готовий вийти в основі.

Якщо великий козир у вигляді неймовірних Піона Сісто і Яго Аспаса не вирішить усе, то може бути дуже цікаво.

Можливий результат: 1-1
(Pari-Match)

 

Леванте – Реал Мадрид (3 лютого, 21:45)

Без Кампаньї і Чеми, котрі через дискваліфікацію пропускають матч, Леванте виглядає приреченим. Так, повернення Роджера Марті і поступове відновлення бойової форми Енісом Бардхі, якого тепер награють на позиції чистої десятки, є позитивними новинами. Але суперник надто сильний і достатньо мотивований.

Реал ж саме зараз має прокинутися, адже попереду Ліга Чемпіонів, єдиний трофей, котрий клуб може ще взяти цього сезону. І не просто єдиний, а, відверто будемо казати, єдиний потрібний.

Можливий результат: 0-3
(Pari-Match)

 

Гетафе - Леганес (4 лютого, 13:00)

Дедалі більше поважаєш Леганес коли дивишся наскільки сутужно йому нині і наскільки відчайдушно він бореться в чемпіонаті та Кубку Іспанії. Зараз низка його гравців ще під питанням щодо участі в наступному матчі.

Гетафе, тим часом, у своєму звичному режимі працює. Вдома він не програвав сім матчів поспіль. Не чекаємо того і цього разу.

Можливий результат: 0-0
(Pari-Match)

 

Еспаньйол – Барселона (4 лютого, 17:15)

Донині тривають розбірки цих клубів після двох клубів після кубкових матчів між ними. Тоді Барса таки дотиснула сусіда-ворога і пройшла далі. В обох матчах трибуни поводилися геть не чемно і за мотивами тих інцидентів ще можуть бути штрафи обом суперникам.

У господарів перед поєдинком втрат не має. Навпаки, додався півзахисник основи збірної Колумбії Карлос Санчес.

Барса вражає своєю ефективністю та все ж цього разу є певні сумніви. Бій буде обов’язково, а в четвер блаугранос скандально перемогли Валенсію в Кубку Іспанії, витративши чимало сил та нервів.

Можливий результат: 1-1
(Pari-Match)

 

Жирона – Атлетік (4 лютого, 19:30)

Ініїго Мартінес у Більбао заступає на пост, який здав Аймерік Ляпорт. Тож ніяких суттєвих змін в команді Куко Сіганди не відбувається. Потроху вона набирає обертів, хоча поки на результатах це не відбивається.

Стосовно ж агресивної і симпатичної Жирони варто зазначити, що попередній матч на Росаледі каталонці відіграли жахливо погано. Тільки слабкість атак Малаги не дозволила тій виграти. Тож, можливо, це ознака локальної кризи.

Можливий результат: 1-2
(Pari-Match)

 

Атлетіко – Валенсія (4 лютого, 21:45)

У господарів проблеми лише з Феліпе Луїсом. Усі інші на місці і готові до бою. Питання ж у тому, чи достатньо сильний зараз Атлетіко. Попередній розгром Лас Пальмаса не є показовим. А от до того були суцільні невдачі.

Валенсія ж попри дуже важку гру з Барселоною, має бути задоволено тонусом своїх футболістів. До того ж легше стало через майже повне спорожнення лазарету.

Форварди Санті Міна та Родріго Морено не можуть не забивати два матчі поспіль, а от голи мадридцям даються важко.

Можливий результат: 1-1
(Pari-Match)

 

Лас Пальмас – Малага (5 лютого, 22:00)

Дві надзвичайно проблемні команди закриють 22-й тур. Лас Пальмас хоча б вдома має відносно пристойні показники. Малага ж скрізь грає поганенько. Найбільші проблеми у неї в атаці, поки ще не відновилися повністю Дієго Ролан та Адальберто Пеньяранда. Натомість прийшли Максім Лестьєнн і Ісаак Саксесс – це вже виглядає невдалим і недоречним жартом. Особливо, враховуючи те, що останній прийшов травмованим.

Джонатани Віейра та Кальєрі заб’ють такому супернику, або організують гол. Що ж робити андалусійцям? Сумне і риторичне питання.

Можливий результат: 2-0
(Pari-Match)