Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1294
0 голосов

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 26-го туру Ла Ліги.

Вільярреал - Жирона (3 березня, 14:00)

Господарі нині розлючені попередньою поразкою і тому вдома гратимуть з максимальною концентрацією. Незважаючи на те, що у Жовтої Субмарини нещодавно були кілька провальних домашніх поєдинки, вона все одно залишається фаворитом. Також статистика Жирони доводить, що у Пабло Мачіна команда на рідному Монтіліві набагато сильніша за виїзний варіант. Також не треба забувати – Жирона поки ще не звикла грати у режимі два матчі на тиждень.

Можливий результат: 1-0

(William Hill)

Севілья – Атлетік (3 березня, 17:15)

Тут фаворитами залишаються господарі. Два їхні останні матчі були дуже слабкими за змістом гри. Тому зараз Вінченцо Монтеллі потрібно активізовувати своїх підлеглих, попереду важкі випробування в Ла Лізі, а згодом матч-відповідь Ліги Чемпіонів проти Манчестер Юнайтед. Серед втрат господарів тільки Хесус Навас. Стосовно ж Більбао, то хороших новин для його прихильників не має. Навіть нічия у грі з Валенсією викликає багато негативних емоцій – не реалізували пенальті та й сам матч був проблемним для обох суперників. Нажаль, цього сезону у Атлетіка ще не спостерігалося жодного успішного періоду.

Можливий результат: 2-1

(William Hill)

Леганес – Малага (3 березня, 19:30)

Вісім поспіль матчів Леганес не виграє, з них тричі зіграв у нічию. Якраз цього разу матиме хороший шанс на перемогу. Нинішня Малага приречена на виліт і з Хосе Гонсалесом виглядає дуже слабкою, безпорадною. Для порівняння у часи Мічела вже почалася криза, проте рівень креативної роботи був досить високим. Тепер у андалусійців цього немає. Для Леганеса проблемою є гол, адже Герреро на вістрі поки досить слабкий. Але цього разу може вистачити і одного влучного удару для загального успіху.

Можливий результат: 1-0

(William Hill)

Депортіво – Ейбар (3 березня, 19:30)

Жодного голу за чотири матчі під керівництвом Кларенса Зеедорфа. Статистика у команди з Ла Коруньї гірша ніж її гра. Перервати чорну смугу вона здатна навіть у протистоянні з сильним Ейбаром. Компактності басків буде протиставлено атаку на чолі з Флоріном Андоне та Лукасом Пересом. Ці футболісти спроможні на гостру гру як за наявності якісної підтримки з боку партнерів, так і в автономному режимі.

Можливий результат: 1-1

(William Hill)

Реал – Гетафе (3 березня, 21:45)

Систематичні провали Реалу вже стали звичними, команда банально не хоче нічого в чемпіонаті. Проте кожна поразка є тимчасовим стимулом для концентрації. Не думаю, що відсутність луки Модріча і Тоні Крооса може серйозно завадити роботі в центрі поля. Вдома після приниження від Еспаньйолу підопічні Зінедіна Зідана старатимуться для рідної публіки. Саме це і є головним лейтмотивом гри. Але Реал не був би самим собою нинішнього зразку, якби в кожній грі не давав супернику нагоди забити.

Можливий результат: 4:1

(William Hill)

Леванте - Еспаньйол (4 березня, 13:00)

Дуже важко прогнозувати матчі команди Кіке Санчеса Флореса. Сам по собі Ейспаньйол досить потужний і міг би триматися в районі 6-8 місць. Проте команда погано стартувала і вже тривалий час грає досить розслаблено. Вона може здійснити сенсацію, переграти когось з монстрів (Атлетіко, Реал), але глобально не націлена на результат. Саме тому після видатної перемоги над білим Мадридом очікую певного спаду у папужок. Стосовно ж Леванте ситуація зрозуміла, тривала криза. Втрата Чеми досить болісна, але очікую в домашньому матчі максимальної самовіддачі гравців.

Можливий результат: 2-1

(William Hill)

Барселона - Атлетіко (4 березня, 17:15)

У матчі проти Леганесу Атлетіко сподобався, атака чітко вибудувана, а Коке з Саулем прекрасно тримають темп гри. Щоправда, цього разу Чоло-Тім буде значно обережнішим, адже саме таким він стає в усіх важливих поєдинках. Те саме можна сказати і про Барселону часів Ернесто Вальверде. Нічия з Лас Пальмасом не є показовим результатом для каталонців, але й зовсім вважати їх фаворитами не варто, цього сезону вони мають результати кращі за свою гру.

Можливий результат: 1-1

(William Hill)

Реал Сосьєдад - Алавес (4 березня, 19:30)

Нульовий підсумок матчу на Беніто Вільямарині можна вважати аномалією. Для Ла Реалу не пропустити дивина, ще більша не забити. Втрата Вілліана Жозе серйозно обеззброїла команду з Сан Себастьяну. Але Еусебіо Сакрістан завжди вмів знаходити нові тактичні рішення. Зараз він якраз шукає рецепт компенсації відсутності бразильця. Тим часом Алавес вже непогано набрав очок і не боїться скотитися в зону вильоту. Проблемою ж для підопічних Абелардо Фернандеса є втрата Муніра, без нього то інша команда.

Останнім часом Реал Сосьєдад вдома обов’язково перемагав цього опонента.

Можливий результат: 2-1

(William Hill)

Валенсія - Бетіс (4 березня, 21:45)

Звичайно, господарі значно сильніші за своїх суперників якістю виконавців. Проте манера гри зеленої андалусійської команди не є комфортною для підлеглих Марселіно Гарсії Торала. Контроль м’яча дуже важливий для Бетіса і цим він може завдати неприємностей супернику.

Можливий результат: 1-1

(William Hill)

Сельта – Лас Пальмас (5 березня, 22:00)

Сельта дуже невдало грала у лютому – три поразки, нічия і лише одна перемога. Це змусило команду з Віго забути про претензії на зону єврокубків. Зараз у господарів немає втрат, тому я роблю вибір на користь їхньої атаки. Гості обов’язково пропустять, а от чи вдасться їм забити, питання відкрите.

Можливий результат: 2-1

(William Hill)