Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1446
0 голосов

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 29-го туру Ла Ліги.

Леванте - Ейбар (16 березня, 22:00)

Леванте подає ознаки життя з новим тренером. У минулому турі виграли і нарешті заграв Еніс Бардхі, головна зірка команди. Цього разу господарі не зможуть використати Коке та Дукура, натомість у суперника втрачено Орельяну. Тому шанси розцінюю як приблизно рівні. Рівною є й статистика матчів між цими суперниками в Ла Лізі (по одній перемозі та три нічийних підсумки).

Можливий результат: 1-1
(William Hill)

Депортіво – Лас Пальмас (17 березня, 14:00)

Зустрічаються дві кризові команди. Для Лас Пальмаса жахливо невдалим за змістом був попередній матч, з далеко не оптимальним Вільярреалом зіграли геть слабко. Цього разу очікую на більшу концентрацію з боку острів’ян. У них немає критичних втрат, в той час як Депортіво не може використати цілу низку креативних гравців – Крон-Делі, Картабія, Гільєрме.

Історично клуб з Ла Коруньї успішно грає проти цього суперника, але саме зараз його проблеми в організації гри виглядають страхітливо. Підопічні Пако Хемеса хоча б у лютому перемагали, в той час як галісійці востаннє святкували успіх у грудні.

Можливий результат: 1-1
(William Hill)

Валенсія - Алавес (17 березня, 17:15)

Фаворитом і досить очевидним виступають господарі, але легкої гри для них я не чекаю. Алавес зараз в хорошій формі і поразка в попередньому турі від Бетіса не показова. З рештою, Бетіс дуже сильний проект і та сама Валенсія у нього виграла з чималими проблемами. Склади цього разу будуть майже оптимальними (у гостей без Вігарая та Гвідетті). Чекаємо на яскраву гру нападників з обох сторін. Родріго Морено виглядає як справжній монстр, не менш потужного цього сезону діє й Мунір Ель Хаддаді. Тому розраховую на хорошу результативність у цьому поєдинку.

Можливий результат: 2-1
(William Hill)

Реал Сосьєдад - Гетафе (17 березня, 19:30)

Не пропускати Сосьєдаду дуже важко, а от моменти ця команда створює завжди. В попередньому турі повернувся її козирний туз в атаці Вілліан Жозе. Бразилець відразу забив, проте весь матч відіграти не мав сил. Цього разу його тонус має бути кращим. Також цей матч дуже важливий для Альваро Одріосоли, за котрим ретельно спостерігає головний тренер збірної Іспанії Хулен Лопетегі. Тож у господарів цього разу буде більше мотивації.

Можливий результат: 2-1
(William Hill)

Бетіс – Еспаньйол (17 березня, 21:45)

Вкотре у матчі за участю веселої команди Кіке Сетьєна ставлю на голи. Бетікос в хорошій формі, але і Еспаньйол не відстає. В минулому турі підопічні Кіке Санчеса Флореса відіграли прекрасний поєдинок проти Реал Сосьєдаду. Проти дуже добре організованої атаки господарів буде діяти суворий і жорсткий захист. А Жерар Морено та Лео Баптістао завжди знайдуть свої шанси.

Можливий результат: 2-2
(William Hill)

Леганес – Севілья (18 березня, 13:00)

Після сенсаційної звитяги в Театрі Мрій Севілья дещо спустошена морально. Насправді гра команди Вінченцо Монтелли викликала і викликає чимало питань. Проте зараз досягнуто видатного результату у Лізі Чемпіонів.

Леганес ж може скористатися цією ситуацією. У Асьєра Гарітано дуже зла та сконцентрована команда. Вдома вона буде максимально налаштованою на успіх. Проблемою для господарів лишається травма бразильця Габріеля, але навіть це зробить цю команду менш цілеспрямованою.

Можливий результат: 1-1
(William Hill)

Барселона - Атлетік (18 березня, 17:15)

За вивіскою головний матч туру, але де-факто бій абсолютно різних за ваговими категоріями суперників. Барса після проходу Челсі знаходиться ледь не в ідеальному тонусі. Ернесто Вальверде має чимало варіантів для ротації і його лідери у відмінній формі. Дискваліфікація Луїса Суареса дає можливість випробувати того ж Дембеле.

Тим часом Атлетік переживає темні часи, гра команди настільки розбита, що це суцільний жах. Домашня поразка в лізі Європи від Марселя ще раз підкреслила чисельні вади левів, команда банально валиться. А ні в захисті, а ні в креативі, а ні в атаці нічого не виходить. Настільки поганого Атлетіка я й не пригадаю з останнє десятиліття.

Також нагадаю що останні дві зустрічі з цим суперником Барселона виграла на суху.

А ще наставник каталонців ідеально знає усіх гравців суперника, тож може розібрати їхню гру на елементарні частки.

Можливий результат: 3-0
(William Hill)

Вільярреал - Атлетіко (18 березня, 19:30)

Тонус у підопічних Дієго Сімеоне ідеальний. Останні три офіційні матчі команда провели у прекрасному темпі і видала максимальні результати. Поразка від Барселони вже забута, а Антуан Грізманн виступає дедалі потужніше.

Вільярреал ж поки не переконав у своїй стабільності, остання перемога над Лас Пальмасом більшою мірою засвідчила слабкість суперника ніж силу левантійців.

Також зазначу що п’ять матчів поспіль Атлетіко не вигравав у Вільярреалу. От зараз слушна нагода

Можливий результат: 1-2
(William Hill)

Сельта - Малага (18 березня, 19:30)

Нинішню Малагу може образити кожен. Тим паче досить атакувально потужна Сельта. Даніель Васс ще у господарів не повернеться, але має зіграти Піон Сісто. Активно Хуан Карлос Унсуе награє й талановитого та дещо дикого Емре Мора.

З боку ж Малаги я банально не бачу аргументів. Вона настільки слабка, що навіть просто забити цьому дезорганізованому захисту господарів їй буде важко. Вже не говорячи про глобально успішний результат.

Можливий результат: 2-0
(William Hill)

Реал – Жирона (18 березня, 21:45)

Ця Жирона нікому не дає вільно дихати. Нагадаю, в першому колі вона обіграла Реал. Саме тому очікую від господарів концентрації трохи вищої за їхню середньостатистичну. Дуже часто мадридці цього сезону бувають банально надто розслабленими. Та цього разу їх має надихати ідея помсти. Може бути вельми жорстка гра.

Можливий результат: 2-1
(William Hill)


Узнавайте первыми главные спортивные новости, статистические факты и интересную аналитику от ведущих экспертов. Подписывайтесь на наш канал в Telegram!