Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1332
0 голосов

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 33-го туру Ла Ліги.

Депортіво - Севілья (17 квiтня, 20:30)

В попередньому турі Севілья могла і виграти і програти. Проти Вільярреалу команда витратила дуже багато сил і нервів, тому на Ріасорі їй буде важкенько. Подейкують, що Монтелла готовий випустити в основі купу гравців, які туди не потрапляли останнім часом: Мігеля Лаюна, Даніеля Каррісу, Арану, Ноліто, Гвідо Пісарро та Роке Месу. Повернеться до стартової одинадцяти Хоакін Корреа. Їхньої кваліфікації має вистачити для перемоги та все ж постає питання зіграності. Ще й сам емоційний тонус команди за останній місяць опустився доволі низько через шість ігор без перемог. Попереду ж 21-го квітня фінал Копа дель Рей проти Барселони.

Депортіво ж побачив промінець світла в кінці тунелю невдач. П’ять очок за шість турів треба відіграти п’ять очок відставання від Леванте. Дві поспіль перемоги надихають команду з Ла Коруньї. На куражі вона здатна перекреслити відставання в класі і заповнені вщент трибуни Ріасору їй мають у тому допомогти.

Можливий результат: 1-1
(William Hill)

Сельта – Барселона (17 квiтня, 22:00)

За останні часи Сельта тільки один матч провела справді успішно (4:0 перемога над Севільєю), в інших постійно щось провалювала. Через це до матчу з майже чемпіоном вона підходить очевидним андердогом. Є лише два фактори на її користь. Перший це тренер Унсуе каталонець за футбольною освітою та минулим. Він добре знає цю Барселону, адже був помічником Луїса Енріке. Другий фактор це статистика останніх років – два останні матчі Сельта на Балаідос виграла у блаугранос, в першому колі на Камп Ноу зіграли 2:2. Ще й попереду у Барселони фінал Копа дель Рей тож, можливо, хтось з лідерів отримає перепочинок.

Можливий результат: 1-1
(William Hill)

Вільярреал - Леганес (17 квiтня, 22:30)

Добряче потягали Вільярреал на полі Рамон Санчес Пісхуана минулої суботи, хоча й гості в цьому матчі можуть поскаржитися на певне невезіння. Після таких ігор важко відновлювати кондиції. Проте команда Хаві Кальєхи має зараз працювати на максимумі аби захистити своє місце в Лізі Європи на наступний сезон. Їх має надихати прекрасна форма Серхіо Асенхо (три відбиті пенальті в сезоні), Саму Кастільєхо та Раби. Ще й повернув гольовий  хист Карслос Бакка, забив вдруге поспіль. Серія з трьох поспіль домашніх матчів, яку якраз відкриє гра з Леганесом, ідеально підходить для вирішення питань з перебуванням у топ-шістці.

Леганес ж залишається неймовірно домашньою командою. В чемпіонаті виїзну перемогу він святкував аж в середині жовтня та й то над провальною Малагою. Проблеми з готовністю Нурдіна Амрабата додають питань стосовно атаки команди.

Мій варіант перемога господарів, але без розгрому.

Можливий результат: 2-1
(William Hill)

Еспаньйол – Ейбар (18 квiтня, 20:30)

Дві команди без мотивації, без завдань. Тому обидві давно не виграють. Прогнозувати такі ігри вкрай невдячна справа, шальки терезів можуть схилитися куди завгодно. Раніше поєдинки цих суперників майже завжди приносили високу результативність, але зараз цього я не чекаю. Обом голи даються нині важко, а Еспаньйол, попри свій могутній потенціал в атаці, не забив у чотирьох матчах поспіль.

Можливий результат: 1-1
(William Hill)

Валенсія - Гетафе (18 квiтня, 20:30)

Обидві команди не мають проблем з основними гравцями. Після поразки від Барселони Валенсія має вдома потішити публіку. Для цього вона має усі передумови. Поєдинок на Камп Ноу вона провела в атаці краще ніж в захисті, але погано реалізувала свої нагоди. Цього разу суперник не здатен настільки потужно наступати і тер Штегена у нього в рамці немає.

Можливий результат: 2:0
(William Hill)

Реал - Атлетік (18 квiтня, 22:30)

Форма команди з Більбао за останній тиждень не покращилася. Атака продовжує бути повністю залежною від Іньякі Вілльямса, в захисті ж та півзахисті суцільні помилки. Так, на цей матч, проти цього суперника вони будуть налаштовані дуже рішуче та чи цього досить? Мабуть, ні.

У Реала ж перепочили Кріштіану, Марсело, Кроос, Варан. Вдома команда зобов’язана тішити примхливу мадридську публіку. 12 поспіль ігор на рідному стадіоні Реал обов’язково виграє у Більбао.

Можливий результат: 2:0
(William Hill)

Реал Сосьєдад – Атлетіко (19 квiтня, 20:30)

З Іманолом Ігуасілом на чолі Реал Сосьєдад не пропускає і взяв сім очок у трьох матчах. Проте тепер випробування буде екстра-складним. Не програти цього разу буде дуже важко.

У Атлетіко головна проблема з лівим флангом захисту, адже відсутні Феліпе Луїс (травма) та Лукас Ернандес (дискваліфікація). Відсутність Дієго Кости не настільки критична проти цього суперника, зусиль Кевіна Гамейро чи Фернандо Торреса має вистачити. Але легкої перемоги Атлетіко не чекає, може навіть з трьома очками виникне проблема.

Можливий результат: 1-2
(William Hill)

Алавес - Жирона (19 квiтня, 20:30)

Ризикну в цій парі поставити на гостей. Невдала серія результатів у них надто затягнулася (три поразки та нічия за місяць), а от гра не виглядає настільки слабкою.

В Сегунді та Кубку Короля Жирона в попередні сезони була дуже неприємним суперником для Алавеса і не програвала йому.

Можливий результат: 0-1
(William Hill)

Леванте - Малага (19 квiтня, 22:30)

Єдине що може дати сил Малазі у такій ситуації це її безнадійне становище, вже ніхто й нічого від неї не чекає. Леванте програв у минулому турі Атлетіко 0:3, але цей результат не показовий через силу суперника. Попри серйозні кадрові проблеми підопічні Пако Лопеса тихенько прогресують. Малага статистично дуже неприємний суперник для них, проте вдома Леванте з нею гра більш-менш успішно.

Можливий результат: 1-0
(William Hill)

Бетіс – Лас Пальмас (19 квiтня, 22:30)

Просто диво має трапитися аби Бетіс вдома не переграв Лас Пальмас. Цілком ймовірно, що буде розгром, настільки слабко виглядає команда острів’ян. А от гол гостей я чекаю. На відміну від домашніх ігор, на виїзді вони стабільно забивають, але тільки по одному. Ну й суха серія атак вального Бетіса щось підозріло затягнулася.

Можливий результат: 3-1
(William Hill)


Узнавайте первыми главные спортивные новости, статистические факты и интересную аналитику от ведущих экспертов. Подписывайтесь на наш канал в Telegram!