Превью туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1115
0 голосов

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 34-го туру Ла Ліги.

Леганес - Депортіво (20 квiтня, 22:00)

Депортіво бився за життя як міг. Дві перемоги і нічия у грі з Севільєю результати поважні, але Леванте виграв свій матч і фактично закрив усі питання. Вижити у галісійців шансів немає. Вони самі це розуміють, тож настрій у них дуже мінорний. Саме тому ставлю на Леганес, котрий є домашньою командою.

Можливий результат: 1-0

Ейбар – Гетафе (21 квiтня, 14:00)

На Іпуруа гратимуть дві маленькі команди, чиї результати перевершують очікування навіть їхніх вболівальників. Структурно Гетафе виглядає більш солідно ніж господарі. Проте максималізм Хосе Луїса Менділібара залишається додатковим козирем Ейбара. Гості втратили через перебір жовтих свого ветерана форварда Хорхе Моліну, натомість після дискваліфікації повертається його напарник Анхель. З ним в парі зіграє Лоїк Ремі, котрий забив двічі на Местальї.

Можливий результат: 1-1
(William Hill)

Сельта - Валенсія (21 квiтня, 17:15)

У попередньому турі ці команди пережили різні емоції. Сельта змогла вдома не програти Барселоні, в той час як Валенсія була бита вдома Гетафе. Тепер у кажанів повертаються до основи Жоффрей Кондогбія та Габріель Пауліста. Натомість дискваліфікований капітан та лідер Дані Парехо. Чекаю на дуже вперту гру. Не забуваймо, що два останні матчі в таких протистояннях виграла Сельта. Цього разу навряд чи трапиться сенсація велика, але й втрачати усі очки Валенсія не має права.

Можливий результат: 1-1
(William Hill)

Жирона - Еспаньйол (22 квiтня, 13:00)

До певного моменту ще жевріла надія на Еспаньйол. Наприклад, у грі з Валенсією команда продемонструвала супер-футбол. Але буденність з’їдає цю команду – цілей не існує, майбутнє абсолютно розмите, тренер прагне знайти нову роботу. Тому тепер вже чекати від папужок їхньої справжньої гри дуже важко. Тим паче, в той час коли Жирона ще й веде боротьбу за зону Ліги Європи.

Можливий результат: 2-0
(William Hill)

Малага – Реал Сосьєдад (22 квiтня, 17:15)

Нагадаю, що в першому колі таке протистояння Малага виграла на Аноеті. Звичайно, це аномалія. Проте андалусійці якраз зараз здатні на дрібні подвиги та дрібні дива, їх вже не хвилює результат, адже глобально вони приречені на виліт. Тому баскам може бути й не легко. Але вони на успішній хвилі – з новим тренером виграли вже три матчі і була одна нічия. Все це без пропущених м’ячів. Тепер ж з Херонімо Руллі вони готові до нових звершень.

Можливий результат: 1:2
(William Hill)

Лас Пальмас - Алавес (22 квiтня, 19:30)

Так погано як Лас Пальмас ще потрібно зуміти зіграти – 11 матчів без перемог. Цього разу теж не чекаю на успіх, проте й програти не мають. Все ж вдома у цієї команди особлива атмосфера, плюс акліматизація завше заважає гостям. Алавес ж має і без цього матчу хороші результати й на фініші чемпіонату вже витратив достатньо зусиль.

Можливий результат: 1:1
(William Hill)

Атлетіко - Бетіс (22 квiтня, 21:45)

Поразка 0:3 на Аноеті дуже здивувала і пригнітила фанів мадридської команди. Будемо вважати це тимчасовим зривом. Клуб вже більше думає про лондонський Арсенал, ніж про внутрішній чемпіонат. Цього разу матрацники будуть більш сконцентрованими. Проте все ж ставлю на Бетіс. Кіке Сетьєн нарешті зробив гру команди саме такою, яку хотів бачити від самого початку і це дуже цікавий проект. Переконаний що обидві команди заб’ють і все ж ставлю на імпульсивність гостей.

Можливий результат: 1-2
(William Hill)

Атлетік - Леванте (23 квiтня, 22:00)

Кожне диво має свою ціну. Саме дивом варто назвати нічию левів на Сантьяго Бернабеу. Кепа Арісабалага. Іньякі Вілльямс та їхні друзі вистояли в тій битві. І все ж це лише дуже приємний для них результат, але не ознака покращення гри команди. Проблем там з головою. Тому обираю нейтральний варіант у протистоянні з Леванте, котрий зараз якраз прогресує.

Можливий результат: 1-1
(William Hill)

Прогнозы на испанский футбол


Узнавайте первыми главные спортивные новости, статистические факты и интересную аналитику от ведущих экспертов. Подписывайтесь на наш канал в Telegram!