Прев’ю 27-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
1257

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець з іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 27-го туру Ла Ліги.

Алавес - Ейбар (9 березня, 14:00)

Зовсім без втрат гравців підійшли команди до цього туру. Тож нині головне протистояння країни Басків буде в максимально сильних складах. Команди антиподи за манерою гри, дуже обережний Алавес та агресивний Ейбар. В Прімері зброярі виграли двічі, одного разу програли і ще було дві нічиї.

Рідні стіни, без сумніву, будуть хорошим помічником для підопічних Абелардо Фернандеса.

Досить вірогідний нічий підсумок цього матчу, або гості з форою +1. Попри атакувальні спрямованість Ейбара цього разу вплив господарів на гру буде відчутним, тому високою є вірогідність тотал у менше 2,5.

Можливий результат: 1:1

Атлетіко Мадрид - Леганес (9 березня, 17:15)

Проти гостей ледь не усі можливі фактори: суперник оклигав після чергової кризи, кількість травмованих нормалізувалася у матрацників (Феліпе Луїс та Лукас), дискваліфікації Годіна та Коке виглядають неприємними, проте не критичними. З іншого боку андедог втратив через ушкодження Бустінцу та ще п’ятьох внаслідок дискваліфікації. Серед санкціоних гравців Джонатан Сілва, Дімітріс Ціовас та Пічу Куельяр. Без першого з них, вірогідно, вийде на поле Василь Кравець. Другий є найкращим захисником команди і повноцінної заміни йому не існує. Замість основного воротаря гратиме Андрій Лунін.

Та наскільки б скрутно не було Леганесу ця команда здатна чинити опір навіть гранду. В Прімері Атлетіко завжди вигравав у Пепінерос вдома, а от в гостях завше розходився миром. Перемога Колчонерос надзвичайно вірогідна, проте не чекаю розгрому. Також тотал менше 3,5 м’ячів.

Чекаємо на жорсткий матч з фолами і, вірогідно, вилученням.

Можливий результат: 1:0

Барселона - Райо Вальєкано (9 березня, 19:30)

В тому, що Барса виграє якось протиприродньо сумніватися. 12 попередніх поєдинків з цим опонентом вона виграла з загальним рахунком 53-7 (!!!). Тим часом Райо програв у першості п`ять разів поспіль і має найгіршу різницю забитих-пропущених у дивізіоні. Єдине, що до снаги гостям, це спробувати забити.

Можливий результат: 4:1

Гетафе - Уеска (9 березня, 21:45)

Якщо самі футболісти Гетафе вірять в казкову мету потрапити до Ліги Чемпіонів, то мають обов`язково вигравати. Тим паче Уеска важко захищається і такі потужні форварди, як Мата, Анхель та Моліна нагоди матимуть. Арагонський клуб нині заслуговує на схвальні відгуки та не програти зараз вкрай важко - дуже прагматичний, силовий суперник, який ще й на зло критикам один тайм з Бетісом зіграв як протагоніст. А в Уески п’ятеро травмованих та Пулідо дискваліфікований.

Перемога господарів і обидві заб‘ють.

Можливий результат: 2:1

Сельта - Бетіс (10 березня, 13:00)

Вперше після новорічної паузи Бетіс мав тиждень для підготовив до матчу. Лишаються тільки сумніви чи відразу відпочинок дасть ефект свіжої гри? Сельта ж знов без Яго Аспаса.

Зливи у Віго підтопили кілька приміщень Балаїдосу, команда не буде тренуватися на стадіоні до матчу аби не зіпсувати поле. Та на стадіоні воду відкачують і грати там можна буде, а от чи готова грати команда. Можливо ефект нового тренера й спрацює цього разу, глобально ж Франу Ескріба не позаздриш.

Тотал менше та нічия в одному з таймів.

Можливий результат: 1:1

Жирона - Валенсія (10 березня, 17:15)

Ефект єврокубків дає нам дуже розмиту картину. З кінця січня Валенсія чітко демонструє ледь не повне одужання (6 перемог, 5 нічиїх). Жирону ж виписали з лікарні в середині лютого й вона миттю розбила Реал на Бернабеу, згодом і Барселону перемогла, але то вже у Суперкубку Каталонії.
Ставлю на тотал більше 2,5 голів. Також господарі не програють другий тайм.

Можливо, ми побачимо сенсацію.

Можливий результат: 2:1

Леванте - Вільярреал (10 березня, 19:30)

Навіть подвійне навантаження не мало б завадити Вільярреалу виграти, якби він був на рівні самого себе минулого сезону. Тепер ж від його здатності бути сконцентрованим залежить ледь не все у цьому матчі.

Голи обох команд. В першому колі було 1:1 й тоді Жовта Субмарина врятувалася у доданий арбітром час. Зараз, швидше за все, вона заб’є першою.

Можливий результат: 1:1

Севілья - Реал Сосьєдад (10 березня, 19:30)

Якщо господарі виграють перший тайм, то з величезною вірогідністю здобудуть 3 очки. Це розуміє й тренер суперника Іманол Алгуасіл, тому до перерви буде дуже гаряче на полі. Втома андалусійців проти втрати Вілліана Жозе та Асьєра Іллараменді гостями.
Вилучення чи пенальті можна спробувати спіймати у цьому матчі. Стосовно ж підсумку гри, то важко говорити про цю Севілью щось певне.

Можливий результат: 1:0

Вальядолід - Реал Мадрид (10 березня, 21:45)

Два Реали, що мають жахливі останні результати. Вальядоліду часто-густо співчувають, з мадридців кепкують.

Настільки токсичний матч, що не маю жодного бажання передбачати підсумок, адже не знаю, чи не поставили гравці столичного клубу хрест на поточному сезоні. А такий настрій страшніший за втрату Серхіо Рамоса та Вінісіуса Жуніора.

Хай буде тотал більше 2,5.

Можливий результат: 1:2