Президент Днепра назвал Шахтер "угрозой украинского футбола"

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 2765
0 голосов
Президент Днепра назвал Шахтер "угрозой украинского футбола"

Президент СК Днепр-1 Юрий Береза выступил с серьезными обвинениями в адрес решения клубов УПЛ отказать в расширении лиги до 16-ти команд.

При этом Береза не выбирал выражений, фактически обвинил Шахтер и Мариуполь в договорных матчах и назвал их "угрозой украинскому футболу". Далее все цитаты без купюр с официального сайта клуба.

"Українські команди повинні покладатися у першу чергу на вітчизняних гравців і свої футбольні школи. Ніхто не приїде і не навчить нас грати в футбол, я знаю, що українці грають краще всіх, а для мене найкращі команди – це СК Дніпро-1 та збірна України. А найбільшим розчаруванням минулої зими стало те, що елітну ліги не розширили до 16 команд".

"Ця донецька метода перемогла і це є загрозою для всього українського футболу. Міжсобойчик донецьких команд у верхній шістці не принесе нашому футболу нічого хорошого. Вважаю, що функціонери ФФУ і УПЛ повинні переглянути свою позицію щодо цього питання, особливо звернувши увагу на те, скільки глядачів зараз відвідує матчі лідерів Першої ліги, а скільки людей ходить на ігри першої шістки в УПЛ".

"Саме вболівальник, купуючи квитки на футбол, і голосує за те, що він хоче бачити на полі. На мій погляд, сильніша четвірка – п’ятірка команд Першої ліги стала би справжньою окрасою УПЛ. І ця ситуація мені незрозуміла. Щодо нашого майбутнього, то тут все зрозуміло – рухаємося вперед по затвердженому з головним тренером плану".

После первой части сезона СК Днепр-1 лидирует в первой лиге, опережая Металлист-1925 на пять очков.