Смалійчук: «Йо…ний стид, Карпатами керує пара «менеджерів» з яйцями, меншими, ніж фісташки»

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 2802
0 голосов
Смалійчук: «Йо…ний стид, Карпатами керує пара «менеджерів» з яйцями, меншими, ніж фісташки»

Колишній віце-президент Карпат Олег Смалійчук виступив з різкою критикою на адресу нинішніх менеджерів львівського клубу.

Как Динамо обыграло принципиального соперника: эмоциональная победа

Зокрема, він звинуватив цих функціонерів у звільненні з посади головного тренера команди Олександра Чижевського та призначенні на його місце Романа Санжара, а також у тому, що у Карпати перейшло два десятки нових футболістів.

«Хто знає, куди сховався наш великий експерт-коментатор, геній трансферної політики ? Під який кущ заліз цей український Мончі? Пора би вже і вилізти на публіку, розповісти людям, хто саме відповідальний за таку нарешті довгоочікувану «стабільність» в Карпатах», — написав Смалійчук на своїй сторінці у Facebook.

«Як разом зі своїм другом мега-крутим агентом сплавили Чижевського, привели надперспективного українського тренера.., ще з два десятка футболістів))) йо…ний стид))) не так за результати, а за те, що Клубом з великою історією керує пара «менеджерів» з яйцями, меншими, ніж фісташки))) бо пи…діти в телевізорі, без ніякої відповідальності за ту ахінею, що несеш — то не мішки тягати…. Проте згідний, керувати клубом з очерету завжди комфортніше».

Главный тренер Динамо грубо ответил журналисту канала Ахметова

Сьогодні Карпати вилетіли з Кубку України, поступившись у серії пенальті першоліговому Інгульцю (0:0, по пенальті 7:8).

У чемпіонаті України Карпати займають дев’яте місце з вісьмома очками. Під керівництвом Романа Санжара Леви провели два матчі у Прем’єр-Лізі, вигравши у Ворскли (2:1) та програвши Дніпру-1 (0:2).

У наступному матчі чемпіонату Карпати вдома зіграють проти Колосу.

Смалійчук був віце-президентом Карпат з листопаду 2017 року. У березні цього року він написав заяву про звільнення з клубу після публікації скандального відео, де Смалійчук разом з фанатами Левів викрикував непристойні гасла на адресу ПФК Львів. Проте функціонер продовжив свою роботу і офіційно покинув посаду віце-президента клубу лише на початку травня.