Англія – Хорватія: а може ризикнемо?

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1794
0 голосов
Англія – Хорватія: а може ризикнемо?

Англія – Хорватія

Гра Англії в двох поєдинках плей-офф порадувала її прихильників та й не тільки їх. Відразу масово пішли згадки про досить легку групу і заощадження сил бритами у грі проти Бельгії, коли вони переважно клеїли дурня. Мовляв, команда Гарета Саутгейта зберегла значно більше сил і тому має спокійно розібратися з хорватами. Але чи настільки то важливий фактор?

І сил і нервів підлеглі Златко Даліча в грі з господарями лишили багато, то не викликає сумнівів. Та все ж я зовсім не певен, що це їм серйозно заважатиме у півфіналі. Думаю, вони спробують взяти м’яч під контроль і в такий спосіб не влізати у бігову дуель з молодими і надто завзятими опонентами.

Козир Хорватії це півзахист, де суперзірками усього турніру є Лука Модріч та Іван Ракітіч. Вони вже достатньо виснажилися у попередніх іграх, адже руйнувати їм довелося чимало. Тому припускаю, що цього разу Даліч може випустити в основі Матео Ковачіч. Той мав певні проблеми вийшовши на заміну в попередньому матчі. І все ж саме Ковачіч здатен виконувати величезний обсяг роботи: відбирати навіть, штовхатися з фізично моцними суперниками, давати якісний перший пас і, найголовніше дещо звільнити Модріча з Ракітічем від марудної праці опорників.

Якщо молодість і досить спокійна хода по турнірній дистанції є очевидними перевагами Англії у цьому матчі, то Хорватія на противагу грає останній Мундіаль «великих сподівань» для своїх лідерів. Такими є Субашич (33 роки), Манджукіч (32 роки), Модріч (32) і Ракітіч (30). За чотири роки вони ще можуть виступати в збірній та вже не будуть генераторами гри. Тож треба брати все своє зараз.

У Англії дуже подобається робота правого флангу. Кірану Тріппьє створили ідеальні умови для реалізації усіх його талантів. В матчі зі шведами надзвичайно грізною зброєю став Рахім Стерлінг, котрий раніше почувався на вістрі менш комфортно. Один він міг розірвати суперника, якби реалізував усі свої нагоди. Якщо цей бігунок знов продемонструє настільки ж потужну гру, то шансів у суперника лишиться мало. Але півзахист англійців не є досить стійкою конструкцією. Принаймні, мені так здається. Тож з постачанням м’яча до форвардів можуть бути перебої.

Варіант ставки на обидві заб’ють виглядає вельми симпатичним. Можна ризикнути й поставити на прохід Хорватії.

Можливий результат: 1-1 (в основний час)

СТАВКИ МАТЧА
Чемпионат мира, 1/2 финала.
11.07.2018 21:00
Англия
Англия
Хорватия
Хорватия
Обе забьют
0
0