Атлетіко Насіонал – Атлетіко Тукуман: зелений ураган проти букмекерських розрахунків

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1217
0 голосов
Атлетіко Насіонал – Атлетіко Тукуман: зелений ураган проти букмекерських розрахунків

Відомий знавець футболу Південної Америки Роберто Моралес прогнозує матч плей-офф Копа Лібертадорес між Атлетіко Насіонал та Атлетіко Тукуман.

Атлетіко Насіонал – Атлетіко Тукуман

29 серпня, 03:45

Колумбійський гранд після болісної поразки в першому матчі 1/8 фіналу Копа Лібертадорес взяв потужний темп у національних змаганнях. Спочатку була нічия у протистоянні з запеклим ворогом Мільйонаріос, а потім чотири поспіль перемоги. Аргентинський наставник Хорхе Алмірон зміг поставити свою фірмову гру – максимальний темп в атаці і миттєвий агресивний пресинг після втрати м’яча. Голи і моменти команді забезпечують ветеран Дайро Морено та 23-річний Вілліам Омар Дуарте. Попри критичне відставання 0:2, колумбійці вірять ще й в магію рідної арени, де вболівальники влаштовують гостям так званий Зелений ураган, звуковий і психологічний тиск впродовж усього матчу.

Отож у господарів достатньо аргументів для перемоги, проте у суперника їх має вистачити для проходу у наступне коло змагань. Атлетіко Тукуман демонструє хорошу гру і стабільно має позитивні результати. На вістрі у команди Рікардо Зіелінскі 36-річний незабивний Мауро Матос. Але ветеран виконує роль такого собі Олів’є Жиру зразка Мундіалю 2018. Аргентинці обов’язково матимуть свої шанси на успіх і вони мають крокувати далі.

Можливий результат: 2-1

СТАВКИ МАТЧА
Кубок Либертадорес. Плей-офф.
29.08.2018 03:45
Атлетико Насьональ
Атлетико Насьональ
Атлетико Тукуман
Атлетико Тукуман
Атлетико Тукуман забьет
0
0