Атлетіко Тукуман – Греміо: Тукуман не бачить стелі

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1182
0 голосов
Атлетіко Тукуман – Греміо: Тукуман не бачить стелі

Відомий знавець футболу Південної Америки Роберто Моралес прогнозує матч плей-офф Копа Лібертадорес між Атлетіко Тукуман та Греміо.

Атлетіко Тукуман – Греміо

19 вересня, 03:45

Аргентинський клуб, він ж гігант з Півночі нині невпинно йде в гору, зараз в чемпіонаті команда друга. В суботу вдома вона переграла Тігре з рахунком 3:0 і автором усіх голів став Луїс Мігель Родрігес. Усі фахівці відзначають дуже чітко вибудувану і максимально ефективну гру підопічних Рікардо Зелінскі. Команда відмінно бореться за високі м’ячі. Якщо це відбувається біля чужих воріт, то найчастіше наступною дією є скидка під удар. Тукуман часто б’є і робить це не авантюрно. Його вже відверто побоюються історичні гранди, адже Атлетіко давно змусив замовкнути тих, хто говорив про стелю його можливостей.

Три останні домашні гри Тукуман виграв на суху та й взагалі у Лібертадорес рідний стадіон Монументал Хосе Фіерро дуже вагомий аргумент для успіху – за усі дев’ять матчів на ньому Атлетіко програв тільки одного разу, дві нічиї і шість перемог.

Греміо ж знов думає тільки про Лібертадорес. Поточну форму команди не назвеш дуже хорошою, проте й слабкою також. У суботу підопічні Ренато Гаушо дублем перемогли аутсайдера Парану 2:0.

Бразильці традиційно перший матч проводять обережно, тому тотал менше досить вірогідний, але надто дешевий. Тому мій варіант це господарі не програють, або швидше Тукуман з форою 0.

Можливий результат: 1-0

СТАВКИ МАТЧА
Кубок Либертадорес.
19.09.2018 03:45
Атлетико Тукуман
Атлетико Тукуман
Гремио
Гремио
Атлетико Тукуман Фора 0
0
0