Барселона - Севілья: результативний початок сезону у Іспанії

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1567
0 голосов
Барселона - Севілья: результативний початок сезону у Іспанії
барселона севилья прогноз суперкубок испании

Відомий знавець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує матч за Суперкубок Іспанії між Барселоною та Севільєю.

Барселона - Севілья

12 серпня, 23:00

Андалусійський клуб тільки в четвер зіграв матч кваліфікації Ліги Європи проти Жальгіріса і в неділю йому вже виходити проти Барси в Танжері. Так, вперше іспанський Суперкубок залишив межі країни. Марокко зовсім близький, це вам не екзотичний китайський південь, де грали Суперкубок Франції. Проте навіть недалека подорож не надихає клуби, а особливо вболівальників. Єдине з чим вони погоджуються, це те що в рік Мундіалю Суперкубок має бути з одного матчу.

Севілья веде дуже інтенсивну підготовку до сезону через участь у кваліфікаційних етапах Ліги Європи. Нервіоненсес стабільно грають з середини липня. Здавалося б це свідчить про їх зіграність і повну готовність до сезону. Насправді то виглядає інакше. За попередні сезони клуб понабирав купу гравців з котрими тепер треба визначитися. З’являються й свіжі новачки. З усім цим потрібно розібратися Пабло Мачіну, новому тренеру, який на такому високому рівні ніколи ще не працював. Він сміливо переробляє команду і водночас випробовує навіть тих гравців, які здавалися «збитими льотчиками».

Фактично, клуб вже прощається з НЗонзі, замість нього гратиме більш злий Роке Меса. Змінюється лівий фланг, де багато часу отримує бразильський бігунок Арана, справа ж лишається Хесус Навас. Збільшується роль хавів Франко Васкеса та Пабло Сарабії. Особливо другого. Дуже непрості зміни йдуть у захисті, де шанс отримав старий Ніко Пареха, від якого тренер вимагає якісного початку атак. Також Серхіо Ескудеро стає центральним захисником у схемі з трьома.

В цілому команда має додати в агресивності. Але це ще конструктор, а не готовий продукт.

Барселона ж тривалий час готувалася до сезону без основи. В прекрасному тонусі у неї обидва воротарі, екс-севільїста Клеман Ленгле, Рафінья, Малком, Серджи Роберто і Мунір. Також у відмінній формі Вальверде передав нинішньому супернику Алейша Відаля, той повернувся до Андалусії.

Велике питання у тому, кого випустить наставник Барси? Якщо більшість справжніх титуларів підмінятимуть резервісти, то це гарантує високий темп гри за будь-яких погодних умов. Попри те, що каталонці на Інтернейшнл Чемпіонс Кап експериментальним складом програли Ромі і Мілану, вони володіли ініціативою й справили відмінне враження. Ставка на напіврезерв свого часу відмінно спрацювала у перший сезон тренерства Луїса Енріке. Тоді він також мав проблему з формою лідерів після Мундіалю і у серпневий відрізок щедро залучав дублерів.

Якщо ж сеньор Ернесто масово візьме до основи сенаторів, то сценарій гри буде більш загадковим.

Моя ставка в цій грі на обидві заб’ють та тотал більше 2,5.

Можливий результат: 2:1.

СТАВКИ МАТЧА
Суперкубок Испании.
12.08.2018 23:00
Барселона
Барселона
Севилья
Севилья
Обе забьют и тотал больше 2.5 голов
0
0