Бельгія - Англія: бельгійці візьмуть бронзу

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1439
0 голосов
Бельгія - Англія: бельгійці візьмуть бронзу

Бельгія - Англія

14 липня, 17:00

Передостанній матч на Мундіалі. Надто часто в таких іграх перемагають не обов’язково найсильніші, а ті, хто менше мав розчарувань у півфіналі. В нашій ж ситуації маємо й спів падіння двох факторів. Бельгія просто суттєво більш якісна команда ніж Англія. У неї є Де Брейне, Азар, Компані і Лукаку. На протилежному боці ж самітній Харрі Кейн, якого вже на цьому турнірі навчилися закривати. У підопічних Роберто Мартінеса більш й варіантів ротації, яку обов’язково змушені будуть застосовувати обидва наставники.

Слабкість Бельгії це фланги де усі ці варіації з Шадлі і Карраско не від хорошого життя. Але саме на останній матч повернеться Муньє і хоча б справа будуть закриті питання.

У Англії якраз фланги хороші. Біда з півзахистом. Відверто розчаровує Хендерсон, а роль Аллі в збірній, я вважаю, неефективною.

Тож обидві команди мають недоліки. В сильних ж компонентах Бельгія просто краще за суперника. Також вона пережила менше розчарувань – у півфіналі вона прагнула перемогти, а от англійців вже чекали в головному матчі.

День зайвого відпочинку і на півгодини менше гри на попередньому етапі, то невеличкі, можливо й мікроскопічні плюски для Червоних Дияволів, але ж вони є.

Обережна ставка це Бельгія стане третьою. Можна більше ризикнути і взяти її з форою -1. Непогано виглядає й варіант «Бельгія виграє перший тайм і матч».

Можливий результат: 2-0

СТАВКИ МАТЧА
Чемпионат мира, матч за 3-е место.
14.07.2018 17:00
Бельгия
Бельгия
Англия
Англия
Перемога Бельгії
0
0

Додаткові варіанти

Перемога Бельгії (-1) - 3,15 (Парі-Матч)