Бока Джуніорс – Рівер Плейт: унікальне Суперкласіко

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1223
0 голосов
Бока Джуніорс – Рівер Плейт: унікальне Суперкласіко

Відомий знавець футболу Південної Америки Роберто Моралес прогнозує фінал Копа Лібертадорес між Бока Джуніорс та Рівер Плейт.

Бока Джуніорс – Рівер Плейт

10 листопада, 22:00

Команди однієї країни у фіналі Лібертадорес явище рідкісне, це трапиться лише втретє в історія. І цього разу ступінь «гарячості» максимальна. Попередні два випадки нізащо не зрівняються з споконвічним аргентинським протистояння. У 2005-му Сан-Паулу проти Атлетіко Паранаенсе виходив беззаперечним фаворитом. За рік той самий клуб Рожеріо Сені так само був фаворитом, хоч і меншим, проти Інтернасіоналя, але програв. І хоч драматичність фіналів 2006-го сягнула позначки п’ять голів і три червоні картки та все одно з нинішніми іграм це не зрівняти.

Зараз у себе на батьківщині Рівер та Бока суттєво випереджають усіх конкурентів за якістю складу, а якщо до того ще й додати досить рідкісну за тривалістю та послідовністю роботу обох тренерів, то перевага цієї парочки буде абсолютною. Мабуть, кожен з цих проектів досягнув піку і тому я сміливо впишу обидва клуби у топ-3 в Південній Америці.

Тільки три команди у поточному турнірі Лібертадорес не програли жодного матчу в підгрупі, усі вони були у півфіналі. Серед других команд групового етапу Бока особливо не виділялася, але саме вона стала непереможною до фіналу плей-офф.

В 2018-му Рівер виглядає надзвичайно потужним, порівняно з конкурентом, команда Марсело Гальярдо екстра стійка та послідовна. Наставник Рівера, взагалі, жодного разу в тренерській кар’єрі не вигравав національного чемпіонату, натомість взяв чотири міжнародні. Зокрема, Лібертадорес 2015. Його візаві Гільєрмо Баррос Скелотто, навпаки, лише одного разу виграв Судамерікану ще до Боки, але двічі брав чемпіонат.

У 2015-му Суперкласіко у плей-офф Лібертадорес перетворилося на грандіозний скандал. Груповий етап Бока завершила з найкращим показником серед усіх учасників – 6 перемог у 6іграх і різниця забитих-пропущених 19-2. Рівер ж був найгіршим серед других команд в квартетах – лише одна перемога і сім очок в шести іграх. Перший матч виграли мільйонери 1:0, тому генуезці мали усі шанси на реванш, але нічого цього не трапилося, бо матчу не було. Вже перед виходом з підтрибуних приміщень фани Боки пустили у футболістів гостей сльозогінний газ, знадобилася медична допомога. Тоді господарі Ла Бомбонери були з ганьбою вигнані зі змагань, які згодом виграє їхній головний ворог.

На питання про вірогідний рахунок у фіналі Пауло Дібала сказав: «два рази по 0:0 і виграє найсильніший». Це швидше жарт, адже зовсім без голів уявити обидва матчі дуже важко. У Боки є потужні форварди Бенедетто, Абіла, Павон. У Рівера фантазіста Кінтерос і талановитий хав Паласіос, на якого агресивно почав полювати мадридський Реал.

А от тотал менше 2,5 якраз цілком логічно вписується у передматчевий розклад сил.

В першій грі мій фаворит Бока, команда з вродженою аритмією дій. До цього Рівер може не відразу пристосуватися.

Оригінальною є ставка на гол Даріо Бенедетто, який без місця в основі забив три з чотирьох м’ячів Палмейрасу, усі класні за виконанням.

Можливий рахунок 1:0

СТАВКИ МАТЧА
Копа Лібертадорес. Фінал. Перший матч.
10.11.2018 22:00
Бока Жуниорс
Бока Жуниорс
Ривер Плейт
Ривер Плейт
Перемога Бока Джуніорс з форою 0
0
0