Бока Джуніорс - Крузейро: Зухвала банда Карлітоса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1384
0 голосов
Бока Джуніорс - Крузейро: Зухвала банда Карлітоса

Відомий знавець футболу Південної Америки Роберто Моралес прогнозує матч плей-офф Копа Лібертадорес між Бока Джуніорс та Крузейро.

Бока Джуніорс - Крузейро

20 вересня, 03:45

До головних подій року Бока Джуніорс підходить у хорошому настрої та відмінному тонусі – в чемпіонаті вона третя і наздогнати лідера може за один тур, далі крокує у кубку і на додачу (насправді це головне) Лібертадорес. Гільєрмо Баррос Скелотто настільки вчасно розрахував потрібний вихід на новий рівень, що це вражає – чотири поспіль перемоги і три з них поспіль сухі. У суботу в гостях розбили Аргентінос Джуніорс. Карлітос Тевес відіграв в основі, а команда виглядала справжнім вуличним бійцем, хоча грубою й не була, швидше різкою, зухвалою.

Крузейро ж теж хороший. Нещодавно на виїзді переміг надзвичайно потужний Палмейрас 1:0. У великому дербі Белу-Орізонті другим складом не програв дуже сильному Атлетіко Мінейро, 0:0. За кадровою силою Кру точно не слабше за Боку, може навіть має трохи ліпших резервістів. Та все ж гра аргентинців зараз подобається більше та й фактор скажених трибун Ла Бомбонери завше варто враховувати.

Статистика в Лібертадорес у суперників рівна по чотири перемоги, три нічиї і навіть різниця забитих-пропущених 10 на 10. Так само рівно було й у знаменитому фіналі Лібертадорес 1977-го, кожен виграв вдома по 1:0, третій матч у Монтевідео закінчився без голів і лише серія пенальті коронувала аргентинців.

Цього разу мій варіант тут обидві заб’ють, надто сильні в обох гравці атакувальної групи. Також перемога Боки виглядає досить логічною.

Можливий результат: 2-1

СТАВКИ МАТЧА
Кубок Либертадорес.
20.09.2018 03:45
Бока Жуниорс
Бока Жуниорс
Крузейро
Крузейро
Обе команды забьют
0
0

Зверніть увагу

Перемога Бока Джуніорс. Коефіцієнт 1.84 (Парі-Матч)