Бока Джуніорс - Лібертад: прогнозуємо комфортну перемогу господарів

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1233
0 голосов
Бока Джуніорс - Лібертад: прогнозуємо комфортну перемогу господарів

Відомий знавець футболу Південної Америки Роберто Моралес прогнозує матч плей-офф Копа Лібертадорес між Бокою та Лібертадом.

Бока Джуніорс - Лібертад

9 серпня, 01:30

Про шанси Лібертаду пройти такого суперника може просторікувати тільки відчайдушний фанатик цього не топового парагвайського клубу. У складі команди можна знайти й вельми відомих людей: Аревало Ріос, Оскар Кардозо, Крістіан Ріверос, Серхіо Акіно, Пауло Да Сілва, Антолін Алкарас. Біда в тому, що усі вони представники вікової категорії 35+.

Їхній єдиний плюс це ігровий тонус в офіційних іграх. З часу початку чемпіонату вони вже відіграли чотири матчі, ще один у кубку. От якраз у кубку Лібертад й виграв, усе інше поразки й нічиї у рівних пропорціях.

Єдиний мінус для Боки, котра у топ-5 фаворитів турніру, це старт сезону. Поки офіційно відіграли лише один кубковий поєдинок. Сили ж суперників банально не варто порівнювати. У Гільєрмо Барроса Скелотто давній і послідовний проект з купою хороших футболістів.

Присутність Карлітоса Тевеса є якісним піаром, хорошою підтримкою для команди, але його присутність на полі не є критично важливою. Бока підсилилася влітку воротарем Естебаном Андрадою з Ланусу та форвардом Мауро Зарате з Вотфорда.

Тож моя ставка на суху перемогу господарів.

Можливий результат: 2-0

СТАВКИ МАТЧА
Копа Либертадорес, плей-офф.
09.08.2018 01:30
Бока Жуниорс
Бока Жуниорс
Либертад
Либертад
Перемога Бока Джуніорс та тотал меньше 3.5
0
0