Один розгром та двi битви: Експрес Роберто Моралеса на матчi 11-го дня ЧС-2018

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 2127
0 голосов
Один розгром та двi битви: Експрес Роберто Моралеса на матчi 11-го дня ЧС-2018

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес склав еспрес на подiї матчiв у групах G та Н чемпiонату свiту, якi будуть зiгранi 24 червня.

Англія – Панама (24 червня, 15:00)

Просто не бачу шансів для Панами. Команда у неї дуже простенька і місцями зовсім слабка. Англійцям може бути з ними навіть легше, ніж Бельгії, адже підлеглі Гарета Саутгейта ще й мають активні фланги. Не факт, що трапиться серйозний розгром, адже англійцям вистачить і простої перемоги, а також це матч середини дня, коли максимальна активність надто виснажує. Швидше за все, центрально-американці не заб’ють. Дуже ласо виглядає і ставка «перша команда з -2».

Можливий результат: 2-0

Ставка: Фора Англії (-2) - 2.4 (1xBet)

Японія – Сенегал (24 червня, 18:00)

Стосовно Японії нам ще належить визначитися з її силою. Вона справді виглядала симпатично і мала непогані ідеї контролю гри проти Колумбії. Тільки ж не забуваймо, що помилка двох Санчесів та вилучення одного з них дало дуже потужний гандикап команді на 90-то хвилин. Це надто велика фора. Я все ще не певен, що атака країни Сонячного Кореню досить ефективна.

Сенегал сподобався більше і він просто солідний. Дуже часто про цю збірну згадують в контексті Мундіалю 2002-го. Так от, зауважу, ця команда сильніша за ту, сильніше саме як колектив.

Для експресу непогано підійде Сенегал з нулем.

Можливий результат: 0-1

Ставка: Фора Сенегалу (0) - 1.65

Польща – Колумбія (24 червня, 21:00)

Дві збірні, які постаріли і перестали бути симпатичними. Проте сили в них ще є, єй певний (не низький) клас. Тож в окремому матчі вони обидві здатні зробити багато, а от на довгій турнірній дистанції ні.

Чекаю на покращення атаки у поляків, в першу чергу за рахунок роботи Зелінського.

У Колумбії без повільного Карлоса Санчеса має з’явитися більше ладу, також Хамес Родрігес, можливо, вже матиме більше сил для гри.

Розраховую на нічию в одному з таймів, також розглядаю перспективним варіант «обидві заб’ють».

Можливий результат: 1-1

Ставка: нічия в одному з таймів - 1.44