Розгромiв не буде: Експрес Роберто Моралеса на матчi 9-го дня ЧС-2018

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1566
0 голосов
Розгромiв не буде: Експрес Роберто Моралеса на матчi 9-го дня ЧС-2018

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес склав еспрес на подiї матчiв у групах D та Е чемпiонату свiту, якi будуть зiгранi 22 червня.

Бразилія – Коста Ріка (22 червня, 15:00)

Чотири роки тому збірна Коста ріки приємно здивувала, але тоді це була команда, де більшість футболістів ще мріяла про серйозну кар’єру. З тих пір змінилося усе й свій статус не втратив (навіть покращив) лише Кейлор Навас. Інші ж схожі на Жоеля Кемпбелла, таланта, який вже ніколи на серйозному рівні не гратиме, нажаль. Тому про шанси в такому матчі центрально-американців я не буду писати.

Для експресу можна взяти просту перемогу Бразилії або з -1. І перше і друге коштує дешево, але надійніше за надійне. Можна ж ще і взяти суху перемогу селесао, слабко віриться у гол Коста Ріки. А от стосовно можливого розгрому, то я буду обережним – Бразилію у максимальних кондиціях ми побачимо тільки в плей-офф

Можливий результат: 2-0

Ставка: перемога будь-якої команди з сухим рахунком - 1.55 (1xBet)

Нігерія – Ісландія (22 червня, 18:00)

Знов світ божеволіє від ісландських фанів і це справді круто. А от стосовно гри їхньої збірної я б не був таким оптимістичним – хороша команда, яка знає як має грати, проте має лише один варіант дій. Тому я чекаю на матч доволі цікавий. Контроль м’яча, швидше за все належатиме африканцям. Очікую, що цього разу вони таки реалізують хоча б одну зі своїх нагод. Тож ставка обидві заб’ють.

Можливий результат: 1-1

Ставка: обидві заб’ють - 2.07 (1xBet)

Сербія – Швейцарія (22 червня, 21:00)

В цій парі очевидно більш якісною командою є Швейцарія. Проте в першому матчі вона витратила дуже багато сил і цього разу може зіграти досить акуратно. У сербів достатньо сил, аби тривалий час стримувати суперника, можливо навіть увесь матч. Прогнозую нічию в одному з таймів. Стосовно ж більш ризикованої і, відповідно, більш наваристої ставки, то варто подивитися на опцію «нічия та тотал менше 2,5».

Можливий результат: 1-1

Ставка: нiчия в одному з таймiв - Так - 1.37 (1xBet)