Естудіантес - Греміо: Роберто Моралес прогнозує успіх бразильців

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1052
0 голосов
Естудіантес - Греміо: Роберто Моралес прогнозує успіх бразильців

Відомий знавець футболу Південної Америки Роберто Моралес прогнозує матч плей-офф Копа Лібертадорес між Естудіантесом та Греміо.

Естудіантес - Греміо

8 серпня, 03:45

Шлях Естудіантеса у групі Лібертадорес не був легким, навіть швидше це був відчайдушний стрибок на ходу в останній вагон потягу, що їхав до плей-офф. Гол з пенальті колумбійця Фернандо Отеро приніс потрібну клубу різницю забитих-пропущених м’ячів, адже грали з прямим конкурентом уругвайським Насіоналем. Зараз Отеро в команді вже не має та й в цілому «студенти» не можуть похвалитися лінією атаки. Лукас Албертенго, Хуан Апалоаза і Пабло Лугуерсіо футболісти дуже сумнівного рівня. Тому справжнім козирем попереду лишається тільки 36-річний ветеран Маріо «Ель Танке» Павоне.

Викликає побоювання фанів клубу з Ла Плати й тонус команди, адже в чемпіонаті вона грала ще в травні, потім була пауза і лише наприкінці липня було зіграно матч Кубку Аргентини після чого тривала пауза аж до першого поєдинку 1/8 фіналу лібертадорес з бразильцями.

Значно солідніше за суперника виглядає чинний володар трофею Греміо. В чемпіонаті команда посідає третє місце і за останній час виграла у лідерів Сан Пауло та Фламенго. Останній якраз переграли цих вихідних і зробили то повністю дублюючим складом, у той час як суперник виставив усю свою зіркову основу!

За складом зараз це той самий Греміо, який вигравав минулого сезону. Втрата Артура серйозно не позначилася на команді. Хоч під орудою Ренато Гаушо лишилися переважно ветерани, але наставник вміє вичавити з них максимум у важливих іграх, тому завжди вчасно дає відпочити. Лідером команди лишається Луан, якого фантастичними зусиллями знов вмовили від термінувати переїзд до Європи. Поруч з ним є ще й хороший та досить молодий Евертон. Усе інше вирішується досвідом.

Перед звітним матчем з обох боків згадують матч Лібертадорес 1983-го року між цими суперниками. Тоді це був завершальний поєдинок в групі, відбувався він на полі Естудіантеса, якому потрібна була тільки перемога. До 34-ї хвилини у аргентинців вилучили Понсе та Троббіані (майбутній чемпіон світу). Проте за п’ять хвилин їхній одноклубник Серхіо Гурьєрі відкрив рахунок. Бразильці зрівняли до відпочинку, а забили невдовзі після поновлення гри. Потім у студентів вилучили ще й Уго Тевеса. Після чого ворота господарів вразив нинішній тренер Греміо Ренато Гаучо. На 68-й хвилині у складі господарів лишилося сім футболістів, мінус Хуліан Каміно. От тоді й трапилося Диво Пінчи (прізвисько Естудіантеса). Гурьєрі та Мігель Анхель Руссо довели рахунок до 3:3 у грі 7 на 11.

Таких тропічних пристрастей ми цього разу не чекаємо, як і здивуємося великій кількості голів (більше двох – сюрприз, більше трьох – сенсація). Мій погляд впав на ставку Греміо з форою 0.

СТАВКИ МАТЧА
Копа Либертадорес, плей-офф.
08.08.2018 03:45
Эстудиантес
Эстудиантес
Гремио
Гремио
Победа Гремио с нулевой форой
0
0