Фінал століття і його прокляття

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1264
0 голосов
Фінал століття і його прокляття

Роберто Моралес прогнозує перебіг вирішального матчу Копа Лібертадорес.

Рівер Плейт - Бока Джуніорс

24 листопада, 22:00

Матч-відповідь фіналу Лібертадорес мали грати за тиждень після першого. Але так вже все зійшлося, що перший поєдинок перенесли на один день, другий на тиждень. Всесвіт цей час гравці і клуби думали лише про одне, завершальний матч. То не є повністю природною ситуацією і кінетична енергія спраглого очікування накопичується. Ось тільки чи дасть вона позитивний ефект?

Президент Аргентини Макрі ще до першого матчу сказав, що той, хто програє фінал отримає удар, від якого оговтуватиметься років 20-ть. Звучить надто пафосно, хоча це ж Аргентина і характери, схожі на розігріту пательню.

Ще до першого матчу вважав Рівер фаворитом і це, впевнений, не змінилося. Хоча фаворитизм не очевидний. Навіть у спокійній академічній грі господарі Монументаля, а саме на ньому відбудеться суботня гра, справді мають більше шансів. А ось у грі нервів та емоцій вже ситуація інша, швидше, більш сприятлива для Боки, котра має більше сильних гравців вістря. Та й просто а своєю природою генуезці завше люблять скандальну атмосферу і гру дисбалансу.

Цього разу знов чекаю на голи обох команд, можливо, знов високий тотал. Але тепер вже надто багато очікувань і тому вірогідність побачити пенальті чи вилучення значно виросла. А ще з істеричним уругвайцем Андресом Куньєю в якості головного арбітра це вже більше ніж очікування.

Можливий результат - 2:1

СТАВКИ МАТЧА
Копа Либертадорес, финал.
24.11.2018 22:00
Ривер Плейт
Ривер Плейт
Бока Жуниорс
Бока Жуниорс
Обе забьют
0
0