Фламенго - Крузейро: рівна гра та багато голів

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1262
0 голосов
Фламенго - Крузейро: рівна гра та багато голів
Фламенго - Крузейро: прогноз на матч Копа Либертадорес 09.08.2018

Відомий знавець футболу Південної Америки Роберто Моралес прогнозує матч плей-офф Копа Лібертадорес між Фламенго та Крузейро.

Фламенго - Крузейро

9 серпня, 03:45

Це бразильське протистояння суто за очікуваннями найцікавіше, що може бути в 1/8 фіналу. Тут вам не просто статусні, оповиті легендами і завантажені трофеями клуби. Тут ще й неймовірні склади.

Найпопулярніший клуб Бразилії вже тривалий час збирає зірок - Дієго, Еветон Рібейро, Трауко, Куельяр. Атакувальних хавбеків знайшли стільки, що доводиться часом відразу чотирьох гравців цього амплуа ставити на поле. В воротах відомий пенальтист Дієго Алвес. В чемпіонаті команда лідирувала до попереднього туру, коли програла Греміо, але й нині від Сан Пауло відстає лише на очко, маючи найкращу в лізі різницю забитих-пропущених м’ячів.

Крузейро ж має склад, котрий мало чим поступається у гучності імен супернику. У воротах легенда клубу Фабіо. В півзахисті є надзвичайно обдарований уругваєць де Арраскаета. На атаку працюють відомі ветерани Рафаель Собіс, Тьяго Невес, Ернан Баркос.

Є й двоє особливих гравців Деде та Лукас Сілва. Обидва величезні таланти, але першому кар’єру зіпсували конвеєрні травми, а у другого після переходу в Реал виявили серйозні проблеми з серцем. Та попри усі негаразди ці хлопці готові до бою з Фла.

В останніх п’яти матчах Бразілейрао Крузейро не вигравав у Фламенго.

Очікую на голи. Клуб з Ріо в нинішньому Лібертадорес 2/3 своїх матчів завершив у нічию. Цього разу такий варіант є досить вірогідним.

Можливий результат: 2-2

СТАВКИ МАТЧА
Копа Либертадорес, плей-офф.
09.08.2018 03:45
Фламенго
Фламенго
Крузейро
Крузейро
Тотал більше 2
0
0