Франція – Хорватія: без голів команди не залишаться

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1900
0 голосов
Франція – Хорватія: без голів команди не залишаться

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор Роберто Моралес аналiзує можливий перебiг подiй у фіналі чемпiонату свiту 2018 мiж збiрними Францiї та Хорватії.

Франція – Хорватія

Почну з банальності – Франція фаворит. В захисті й атаці у команди суттєво кращі за балканців виконавці, а також є дуже хороші резерви. В півзахисті є і якість і можливість підсилення – такі люди як, Тома Лемар, Флоріан Товен та Набіль Фекір в дуже глибокій ротації, але саме вони здатні дати багато креативу, якщо Дідьє Дешам таки довірить їм.

Матч проти бельгійців знов підкреслив, що ця Франція має і феєричних форвардів Антуана Грізманна, Кіліана Мбаппе і надзвичайно фізично сильних гравців. Височенні суперники не змогли одними м’язами розчавити Ле Бльо.

Серед козирів Франції, звичайно ж, менша втома. Вони мали на добу більше часу на відновлення та й жодного разу ще не грали додаткового часу, хорватам ж цим «поталанило» тричі.

Перед півфіналами, я припускав, що Хорватія випустить в основі Матео Ковачіча, аби трохи звільнити від руйнівної роботи свої мотори, лідерів Луку Модріча та Івана Ракітіча. Можливо гравцю Реалу Златко Даліч дасть такий шанс у фіналі. Проти ж Англії для такої функції він випустив Марсело Брозовіча. Взагалі, хорвати дуже добре вибудували гру свого півзахисту, де не тільки Модріч з Ракітічем царюють. Анте Ребіч та Іван Перішіч дуже переконливо працюють на флангах. Андрей Крамаріч ефективний у ролі глибинного нападника.

Важко припускати скільки ще лишилося суто фізичних сил у Хорватії, а ось організацією своє гри вони перевершують усі сподівання.

Тому ризикну припустити, що у цьому матчі обидві команди заб’ють, хоча феєрично атакувальної гри й не очікується. Також досить вірогідним варіантом вважаю вкотре побачити екстра-тайми.

Можливий результат: 1-1 (в основний час)

СТАВКИ МАТЧА
Чемпионат мира, финал.
15.07.2018 18:00
Франция
Франция
Хорватия
Хорватия
Обе забьют
0
0