Превью 38 туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1354
0 голосов

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 38-го туру Ла Ліги.

Сельта - Леванте (19 травня, 14:00)

Шість поспіль матчів Сельта не може виграти – вдома нічийки, а в гостях поразки. Команда завершує сезон з відверто поганим настроєм і це не зважаючи на дуже хороші показники в цій компанії Яго Аспаса, Піона Сісто, Максі Гомеса та Даніеля Васса. Ставка на Хуана Карлоса Унсуе не спрацювала. Леванте ж навпаки тільки додає на фініші. За останні п’ять турів це найуспішніша команда Ла Ліги – 15 очок. І все ж я б не ризикував в цій грі. Найбільші вірогідним виглядає варіант з голами обох суперників.

Можливий результат: 1-1

(William Hill)

Леганес – Бетіс (19 травня, 17:15)

Після досягнення єврокубкової зони Бетіс скинув оберти. Проти Більбао відіграли дуже погано і навіть у принциповому матчі з Севільєю підопічні Кіке Сетьєна не зіграли у повну силу. Цілком можливо, що й у виїзному матчі вона не рватиме жили. Тому Леганесу цей матч більше потрібен як завершення сезону і прощання з Асьєром Гарітано та Мартіном Мантовані.

Можливий результат: 1-0

(William Hill)

Севілья - Алавес (19 травня, 19:30)

За великим рахунком матч не потрібен обом суперникам. Андалусійці вже мають перепустку до Ліги Європи, а баски спокійно перебувають у середині турнірної таблиці. Більше шансів на те, що емоції трибун змусять господарів грати активніше за суперника. А ще я чекаю на голи, передумови для «тотал більше» є усі і фактор любові Хоакіна Капарроса до сушіння гри цього разу не має бути вирішальним.

Можливий результат: 2-1

(William Hill)

Малага - Гетафе (19 травня, 19:30)

Господарі хочуть хоча б на останок вибачитися перед своїми вболівальниками. Зараз у них понад десяток травмованих та дискваліфікованих футболістів. Інколи в таких поганих ситуаціях команди-невдахи якраз дивують. Але якщо стійкість господарів та їхня спроможність якісно грати викликають великі сумніви, то у Гетафе ж банально може закінчитися кураж. Команда й так провела дивовижний сезон і без особливих кадрових козирів довго боролася за Європу. У попередньому турі вона втратила на це шанси і вкотре не реалізувала пенальті (6-ть зіпсованих одинадцятиметрових за сезон). Сумніваюся, що у Пепе Бордалас і його підлеглих є ще моральні сили на останній виїзний, тим паче, матч, який вже нічого не вирішує.

Можливий результат: 1-0

(William Hill)

Лас Пальмас – Жирона (19 травня, 19:30)

Лас Пальмас програв п’ять останні домашні матчі на суху! Навіть беззуба Малага навесні інколи подавала ознаки життя. Острів’яни ж мертві. Забити вони цього разу, мабуть, таки зможуть, а от виграти навряд чи. Я очікую у цій грі на голи.

Можливий результат: 1:2

(William Hill)

Вільярреал – Реал (19 травня, 21:45)

Вільярреал прекрасно навчився використовувати фактор свого поля. Лише в матчі проти Більбао команда Хаві Кальєхи схибила вдома. Дуже потужним виглядає півзахист господарів. Саму Кастільєхо зараз грає не гірше за Мессі, а Трігерос, Раба та Форнальс його вправно допомагають. Але й Білий Мадрид цього разу має налаштовуватися серйозно – до київського фіналу Ліги Чемпіонів ще достатньо часу, тому потрібно перевірити свої сили з повною самовіддачею. Не факт, що Зінедін Зідан ризикне випустити Крішніано Роналду та Дані Карвахаля, проте всі інші основні будуть на полі. Тому має бути весело. Мабуть, варто було б поставити на гостей, але фактор Серхіо Асенхо додає інтриги.

Можливий результат: 2:2

(William Hill)

Валенсія – Депортіво (20 травня, 13:00)

Хороший сезон Валенсія має завершувати домашнім звітом перед рідною публікою. Цілком можливо, що ушкодження Жоффрея Кондогбія матиме певні неприємні наслідки для команди, але не критичні. Та й нинішній Депортіво, схоже, вже втратив віру у себе.

Можливий результат: 3-1

(William Hill)

Атлетік - Еспаньйол (20 травня, 17:15)

Папужки цілих чотири матчі поспіль не програють (три перемоги!) Для кризової команди і абсолютно загадкової невизначеності у клубних справах це прекрасний результат. Проте я більше вірю в успіх Більбао. Ця команда теж проводить поганий сезон. Але вже відомо, що Куко Сіганда залишить посаду головного тренера. Вдома Атлетік нещодавно провів свій найкращий поєдинок в сезоні, обігравши Бетіс.

Можливий результат: 2-1

(William Hill)

Атлетіко - Ейбар (20 травня, 19:30)

Ризикну припустити, що основні емоції Чоло-Тім залишив в Ліоні. Команда привезе на рідну арену трофей Ліги Європи. І не варто вважати, що його здобуття далося дуже легко. Та й в чемпіонаті мадридці останнім часом дуже важко грали. Аби втримати друге місце їм вистачить і одного очка. Тим паче на момент цього матчу може й одне не знадобитися, якщо втратить Реал. А Ейбар у Хосе Луїса Менділібара дуже різкий та злий. Ці хлопці можуть дати бій будь-кому.

Можливий результат: 1-1

(William Hill)

Барселона – Реал Сосьєдад (20 травня, 21:45)

Прощання з Іньєстою – ось все, що потрібно знати про цей матч. Посеред тижня Барса злітала в Йоганнесбург і назад. Звісно такі перельоти можуть відбирати багато сил та все ж Камп Ноу вимагатиме тільки перемоги. Ла Реал зараз в хорошій формі, тому очікую і від нього якісної гри. Та все ж Андрес, Луісіто і Лео можуть самі розібратися з будь-яким суперником.

Можливий результат: 3-1

(William Hill)


Узнавайте первыми главные спортивные новости, статистические факты и интересную аналитику от ведущих экспертов. Подписывайтесь на наш канал в Telegram!