Аргентина заб'є необхiднi голи: Експрес Роберто Моралеса на матчi 13-го дня ЧС-2018

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1436
0 голосов
Аргентина заб'є необхiднi голи: Експрес Роберто Моралеса на матчi 13-го дня ЧС-2018
Експрес Роберто Моралеса на чемпiонат свiту 26.06.2018

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес склав еспрес на подiї матчiв 3-го туру чемпiонату свiту у групах C та D, якi будуть зiгранi 26 червня.

Данія – Франція

Нагадаю, що французи вже у плей-офф, а данці поки офіційно ні. Проте найбільш вірогідним варіантом завершення змагань у цій групі якраз є виходом згаданих двох команд, ще й з нинішніми позиціями. Важко повірити, що ця Данія зможе перемогти таку потужну за складом Францію. Є велика спокуса взяти тотал менше і все ж я втримаюся – якщо у французів піде гра, то піде вода в хату Еріксена і компанії. Саме через це сумніваюся і у нічийному підсумку, він усіх влаштує, але все залежатиме як почнуть Галльські півні.

Для експресу підійде Франція з нулем, для самостійної ж ставки надто мало дають на нічию, тому простіше взяти мирний підсумок і обидві заб’ють.

Можливий результат: 1-1

Ставка: Фора Франції (0) - 1.49 (1xBet)

Австралія – Перу

Підопічні Рікардо Гареки якісно і місцями дуже цікаво відіграли два матчі та саме вони на завершальний тур у цій групі виходять повністю розслабленими, нічого їм вже не світить. Мабуть, такий настрій має їм допомогти реалізувати свої нагоди.

Австралія у двох матчах презентувала себе краще ніж очікувалося, дуже насичена гра в центрі стала її візитівкою. І все ж ця команда має обмежений ресурс для варіацій у грі.

Тому я оберу як обережну ставку Перу з форою 0, як більш ризикований хід перемогу латиносів в один м’яч.

Можливий результат: 1-2

Ставка: Фора Перу (0) - 1.78 (1xBet)

Нігерія – Аргентина

Наприкінці листопаду минулого року ці команди відкатали товарняк в якому африканці виграли 4:2. Хоча тоді албі-селесте вигравала 2:0. У повторення такого сценарію я не вірю. Навіть якщо припустити найсенсаційніше, тобто програш фаворита, то це трапиться зовсім за іншим сценарієм. До речі, тоді грали без Мессі, що нині неможливо уявити. Та й проблемою цієї збірної, вочевидь, є не Лео. Навпаки, біда в тому як привести м’яч до нього і як йому допомогти.

Для Нігерії важливі фланги Мозес та Ідову, перекрити котрих Аргентина спроможна навіть у нинішньому стані. Тож козирями африканців лишаться Етебо та Муса з його швидкістю. Очікую в першу чергу, що обидві команди заб’ють. Як альтернативний варіант пропоную взяти вилучення у цьому матчі, надто багато на нього поставленно і надто великий психологічний тиск на хлопців, котрі не славляться стійкістю.

Можливий результат: 1-3

Ставка: Обидві заб’ють - 1.896 (1xBet)

Ісландія – Хорватія

Хорвати де-факто виграли групу, тому ми побачимо дещо іншу команду і за настроєм і частково за складом. Все ж уся сила картатих знаходиться у трикутнику Модріч-Ракітіч-Манджукіч і вони, звісно, не залізні. Саме тому у цьому протистоянні для мене фаворитом є Ісландія. Вона стала гіршою за себе версії 2016-го, відчутно слабшою. Але зберегла фізичну міць та завзятість, які разом з талантом Гiлфі Сігурдссона можуть таки взяти своє. Я обираю між тотал менше у цьому матчі і перемогою острів’ян.

Можливий результат: 1-0

Ставка: ТМ 2,5 - 1.69