Мессi та Роналду мають що доводити: Експрес дня вiд Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 2307
0 голосов
Мессi та Роналду мають що доводити: Експрес дня вiд Роберто Моралеса
Экспресс дня ЧМ-2018 на 30-06-2018

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес склав еспрес на подiї матчiв першого дня плей-офф чемпiонату свiту 2018, якi будуть зiгранi 30 червня.

Уругвай – Португалія (30 червня, 21:00)

Шість матчів поспіль, три у підготовці до Мундіалю і три на самому турнірі, збірна Уругваю не пропускає. Якраз ця серія більше говорить про її манеру гри, а ніж наявність бомбардирів рівня Луїса Суареса та Едінсона Кавані. Також варто враховувати, що у підгрупі селесте не зустрічала суперників, які б могли вивести її з зони комфорту.

Португалія ж почала з яскравого матчу проти Іспанії, а от далі грала менш видовищно. Це пояснити легко – Кріштіану Роналду та компанія добре почуваються, коли суперник контролює м’яч, вони орієнтовані на контрдії. Уругвай теж завжди готовий зіграти від суперника, тому вичікувальна гра у цьому матчі дуже вірогідна, якщо не трапиться швидкий гол. Проте й весь матч сушити гру команди з такими креативними футболістами не будуть.

Варіант для обережної ставки для експресу – нічия в одному з таймів.

Для самостійної ж опції підійде низка варіантів. З них найбільш ласим за коефіцієнтом вбачається нічия в першому таймі. Нормально коштує й опція обидві заб’ють.

Цікаво, що Португалія та Уругвай ніколи не перетиналися у офіційних матчах. Їх історія зустрічей складається лише з двох товариських ігор: 1966-й рік 3:0 на користь португальців, 1972-й нічия 1:1.

Можливий результат: 1-1 (в основний час)

Ставка: нічия в основний час - 3 (1xBet)

Франція - Аргентина (30 червня, 17:00)

Дуже часто нині збірну Аргентини порівнюють з її попередницею зразка 1990-го року: теж катастрофічно погана і нудна гра, теж змінили воротаря по ходу змагань, теж вийшли з групи завдяки перемозі, здобутій з суддівським ляпом. Але ніщо ніколи повністю не повторюється. Як на мене ця команда все ж мала б більше шансів на дивовижне перетворення у монстра на другому етапі змагань, якби в середині збірної і делегації не було сьогоднішнього бардаку. Глобальної віри в Аргентину не маю, нажаль. Проте локально вони ще спроможні здивувати і Франція для того підходить.

Ефективність триколірних надто низька і під тиском ця команда закривається надто сильно, хоча сила самих футболістів неймовірна. Є й серйозний нюанс в півзахисті, де Погба завжди залишається загадкою (залежно від настрою), Матюіді не завжди готовий  тримати темп, ну а для Канте завжди потрібен поруч партнер з пасом.

Швидше за все усі свої проблеми в півзахисті не вирішить й Аргентина, адже Маскерано лишається в основі. Тому важливо, аби поруч не було ні в якому разі дуже повільного Більї і, бажано, Енцо Переса. Другого міг би замінити Ло Челсо, поговорюють Лео Мессі має бажання спробувати взаємодіяти з ним, а його думка зараз важить надто багато.

Для експресу можна взяти Аргентину з +1, або ж Х2.

Діапазон голів в основний час 2-3 теж непогано виглядає.

Якщо ж ризикувати ставити на точний рахунок, то мій варіант 1:2.

Можливий результат: 1-2

Ставка: Аргентина не програє - 1.63 (1xBet)