Обережна вiра у фаворитiв: Експрес Роберто Моралеса на матчi 14-го дня ЧС-2018

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1301
0 голосов
Обережна вiра у фаворитiв: Експрес Роберто Моралеса на матчi 14-го дня ЧС-2018
Експрес Роберто Моралеса на матчi 14-го дня ЧС-2018

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес склав еспрес на подiї матчiв 3-го туру чемпiонату свiту у групах Е та F, якi будуть зiгранi 26 червня.

Корея – Німеччина (27 червня, 17:00)

Те що, цей матч точно нічого не дасть корейцям, навряд чи змінить їхню гру і в хорошому і в поганому розумінні. Це команда, яка ідеально вишиковує лінії в захисті і здатна дуже старанно вести гру на чужій половині. Її основна і гігантська проблема це нестандартні дії. Коли їх виконує суперник усе ламається у азіатів, самі ж вони на таке фактично не здатні.

Проте запас міцності у Бундесманшафту поки досить обмежений. Потроху Йоггі Льов намацує оптимальний саме на сьогодні склад, що залишає багато питань по його команді.

Тож ставимо на перемогу німців, можна з -1.

Можливий результат: 1-2

Ставка: Фора Німеччини (-1) - 1.26 (1xBet)

Мексика - Швеція (27 червня, 17:00)

Динамічна Мексика проти дуже щільної на своїй половині поля Швеції.  Якщо шведи переможуть 1-0 і з таким самим рахунком виграють німці у корейців, ми матимемо ситуацію, коли три команди фінішують у групі з повністю однаковими показниками і доведеться рахувати коефіцієнт фейр-плей.

Але, думаю, до того не дійде. Ситуація, в якій шведам потрібно ризикувати, є досить зручною для Ель Трі. Тому Лосано, Вела і Чічаріто свій гол таки знайдуть. Дуже вірогідна нічия. Для обережного ж прогнозу підійде «Мексика не програє».

Можливий результат: 1-1

Ставка: Мексика не програє - 1.38 (1xBet)

Сербія – Бразилія (27 червня, 21:00)

Матч проти Коста-Ріки Бразилія провела вже краще за гру проти Швейцарії. Справа не в результаті, адже його здобули у компенсовані хвилини, а у спроможності команди серйозно працювати весь матч. Поки проблемою для Селесао лишається правий фланг. Тіте випробовує там Даніло і Фагнера а також Вілліана і Косту. Зрештою, рішення таки знайдеться.

Сербам же потрібен ризик і далеко не факт, що спрацює проти цього суперника їхня силова робота під час флангових подач.

Пропоную взяти просту перемогу Селесао.

Можливий результат: 0-2

Ставка: Перемога Бразилії - 1.51 (1xBet)

Швейцарія – Коста Ріка (27 червня, 21:00)

Швейцарію влаштує і нічийний рахунок, що робить їхню стартову позицію дуже зручною. Якщо вони не будуть повністю брати на себе ініціативу, то суперник матиме великі проблеми, адже бути протагоністом для нього дивина. Також відзначу, що хороший матч проти Бразилії дався Лос Тікос ціною неймовірних зусиль, другий такий поспіль був би дивом. Тут головне від попереднього відійти.

В цьому матчі можливі різні сценарії, але все має завершитися добре для Швейцарії. Тому банально візьму її перемогу.

Можливий результат: 2-1

Ставка: Перемога Швейцарії - 1.81 (1xBet)