Уругвай - Францiя: критична втрата французiв може зламати всю гру

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1757
0 голосов
Уругвай - Францiя: критична втрата французiв може зламати всю гру

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та знаний фахівець іспанського футболу Роберто Моралес аналiзуе можливий перебiг подiй в матчi 1/4 фiналу чемпiонату свiту 2018 мiж Уругваєм та Францiєю.

Уругвай – Франція

Нижнiй Новгород. Стадiон Нижнiй Новгород. 6 липня. 17:00

Де дивитись трансляцiю

Пряма трансляцiя на телеканалi Iнтер, а також на сервiсах Megogo и Oll-Tv.

У цьому матчі навряд чи зіграє герой попередньої звитяги селесте Едінсон Кавані. У нього травма. На тому зациклюватися не варто. Краще чи гірше його можуть замінити і Крістіан Стуані, і Максі Гомес. Зрештою, прекрасним Кавані буває далеко не завше, нерідко він забиває гол після трьох-чотирьох змарнованих супер-нагод.

У латиноамериканців відзначу прекрасну концентрацію, що легко пояснити. Команда ця доживає свої останні роки, на наступний чемпіонат навряд чи поїдуть усі її лідери – Суарес, Кавані, Муслера, Годін. Ці самі хлопці їздили ще на Мундіаль до ПАР і тому до Катару вони можуть потрапити лише за старі заслуги у якості своєрідних талісманів, а от щось вирішувати і бути вожаками їм доведеться або зараз, або вже ніколи.

Проте не лише ними цікавий Уругвай. Зараз там підростає нове покоління гравців. Півзахист - це суцільна загадка і цікавинка. Даймонд у вигляді Торейра-Нандес-Весіно-Бентанкурт дає новий імпульс грі Уругваю. Тож дуже багато залежатиме від настрою згаданих хлопців.

Говорячі про Францію, більшість збивається на надто очевидні речі – натхненну гру Антуана Грізманна та Кіліана Мбаппе й неефективність Олів’є Жиру. Інколи ще згадують роль Поля Погба й зовсім зрідка Нголо Канте. А поруч з ними є й критично важливий для цієї команди персонаж. Я про Блейза Матюіді. Без його роботи цей механізм заводиться дуже важко, адже очікувати стабільності від Погба можуть лише геть наївні люди. Тому дискваліфікація цього хавбека є болючим ударом для команди і це змушує не вважати Францію фаворитом у чвертьфіналі.

Моя ставка на цей матч обидві заб’ють. Також вважаю, що у п’ятницю досить вірогідним є призначення пенальті.

Можливий результат: 1-1 (в основний час)

СТАВКИ МАТЧА
Чемпiонат свiту. 1/4 фiналу.
06.07.2018 17:00
Уругвай
Уругвай
Франция
Франция
Обидві заб’ють
0
0