Греміо – Атлетіко Тукуман: прагматизм понад усе

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 955
0 голосов
Греміо – Атлетіко Тукуман: прагматизм понад усе

Відомий знавець футболу Південної Америки Роберто Моралес прогнозує матч плей-офф Копа Лібертадорес між Греміо та Атлетіко Тукуман.

Греміо – Атлетіко Тукуман

3 жовтня, 03:45

Бразильський гранд знов зробив ставку на Лібертадорес і це надто очевидно. Гра цієї команди від лагоджена до найменших дрібниць, завдяки чому Безсмертний Тріколор, навіть граючи дублем, вже вийшов на четверте місце в чемпіонаті і відстає від лідера лише на три очки. Та все ж Бразілейрао не є ціллю для Ренато Гаушо і його хлопців. У команди немає такого потужного кадрового ресурсу, як у того ж Палмейраса і тому вони полюють тільки на одну найбільшу здобич.

Тим часом Атлетіко Тукуман почувається у себе вдома дуже добре. Так, ця команда повністю програла перший поєдинок протистояння – далися взнаки відсутність серйозного міжнародного досвіду і банальна різниця у класі. Тоді гості чітко натиснули на усі больові точки. Проте, цього разу буде вже зовсім інша гра.

Якщо аргентинці не влаштують авантюрного штурму з перших хвилин (тоді можливі усі варіанти) то шанси гостей не програти виглядають доволі непоганими.

Мій варіант на цей матч Тукуман з форою +1. Також вельми привабливо виглядає варіант «обидві заб’ють». Для абсолютно прагматичного Греміо все це підходить, головне ж пройти далі і тому вже суперник не зможе завадити.

Можливий результат: 1-1

СТАВКИ МАТЧА
Кубок Лібертадорес. Плей-офф.
03.10.2018 03:45
Гремио
Гремио
Атлетико Тукуман
Атлетико Тукуман
Атлетіко Тукуман фора +1
0
0

Звернути увагу

Обидві команди заб'ють. Коефіцієнт - 2.44 (Парі-Матч)