Греміо - Естудіантес: дуель прагматиків

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1120
0 голосов
Греміо - Естудіантес: дуель прагматиків
гремио эстудиантес прогноз

Відомий знавець футболу Південної Америки Роберто Моралес прогнозує матч плей-офф Копа Лібертадорес між Греміо та Естудіантесом.

Греміо - Естудіантес

29 серпня, 03:45

З середини липня Греміо грає у ритмі через 2-4 дні. За цей Безсмертний триколор провів 12 ігор. Після поразки від Естудіантеса команда Ренато Гаушо вилетіла з Кубка Бразилії, але добре грала в чемпіонаті – сім очок з дев’яти можливих. Щоправда, останній поєдинок вона програла, Атлетіко Паранаенсе, але наставник свідомо дав відпочинок усій основі.

У матчі-відповіді Греміо зможе використати нападника Евертона (не грав у першому матчі) і, швидше за все, свого основного голкіпера збірника Марсело Грое. Той пропустив кілька тренувань через біль у м’язах та готується до Лібертадорес. Не зіграє через ушкодження Матеус Енріке, той самий, на якого начебто претендує Шахтар.

Досить важко повноцінно визначити ігровий тонус Естудіантеса. Поки тільки старт сезону в Аргентині. Серед плюсів варто до перемоги над Греміо додати й знятий скальп з Боки Джуніорс, 2:0. Також два виїзні матчі студенти провалили, програли Годой Крузу та Белграно. На Арена ду Греміо їм не допоможе хавбек Фернандо Зукі, якого вилучили у першому матчі. Натомість лікарі відновили раніше травмованих Факундо Санчеса та Гастона Фернандеса.

Мій варіант ставки – перемога господарів. Складніше ж передбачити хто саме пройде до 1/4 фіналу, хоча підопічні Ренато Гаушо все мають певну перевагу – в цьому році вони вже роблять ставку тільки на Лібертадорес.

Можливий результат: 1-0

СТАВКИ МАТЧА
Кубок Лібертадорес. Плей-офф.
29.08.2018 03:45
Гремио
Гремио
Эстудиантес
Эстудиантес
Победа Гремио
0
0