Греміо - Рівер Плейт: момент істини для Гальярдо в оселі ворога

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1318
0 голосов
Греміо - Рівер Плейт: момент істини для Гальярдо в оселі ворога

Відомий знавець футболу Південної Америки Роберто Моралес прогнозує матч плей-офф Копа Лібертадорес між Греміо та Рівер Плейт.

Греміо - Рівер Плейт

31 жовтня, 02:45

На Монументалі Рівер провалив гру і вперше поступився в поточному розіграші Лібертадорес. То найгірша згадка для Марсело Гальярдо в цьому році. Настільки погано команда ще важливі матчі не проводила у 2018-му. Гра розбилася на короткі моменти і більшу частину матчу команди лише те й робили, що навішували зі стандартів. До такої гри Греміо підготовлений краще за аргентинців, проте тоді гості й у суто ігрових моментах перевершили суперника, тому й заслужено перемогли. Напередодні матчу відповіді Рівер майже не основою виграв у Альдовісі 2:1 і продемонстрував прекрасний футбол.

Після матчу Марсело Гальярдо підкреслив, що хотів би зіграти з Греміо вже наступного дня, адже його команда повернула свою фірмову гру. Проте треба зачекати. Рівер навіть ризикнув приїхати до Порту Алегрі за день до гри і переночувати попри загрозу шумової атаки вболівальників ворога.

Греміо у суботу зіграв проти Спорту Ресіфе (3:4) усіма тими виконавцями, які проти Рівера не вийдуть, тобто дублерами + дискваліфікований в Лібертадорес Канеманн. Проте аргентинський центральний захисник не єдина втрата. Не гратиме й головна зірка команди Луан, його відновлення затягнулося. Під питанням й кондиції Евертона, хоча він готується до гру.

І все ж, попри кадрові негаразд, міць та клас суперника, Греміо має виходити до фіналу. Зовні гламурний Ренато Гаушо створив команду бійців-аскетів, готових до усіх випробувань, але й не позбавлених вміння грати у футбол.

Ще одна цікавинка матчу його арбітр. Уругваєць Андрес Кунья. В своїх останніх 10 офіційних матчах він показав 63 жовті картки і 8 червоних. Дуже гаряче мало бути і без нього, а з ним та й поготів!

Можливий рахунок - 1:1

СТАВКИ МАТЧА
Копа Либертадорес. Плей-офф.
31.10.2018 02:45
Гремио
Гремио
Ривер Плейт
Ривер Плейт
Обидві команди заб'ють
0
0