Індепендьєнте – Рівер Плейт: Червоні дияволи проти фаворита та статистики

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1339
0 голосов
Індепендьєнте – Рівер Плейт: Червоні дияволи проти фаворита та статистики

Відомий знавець футболу Південної Америки Роберто Моралес прогнозує матч плей-офф Копа Лібертадорес між Індепендьєнте та Рівер Плейт.

Індепендьєнте – Рівер Плейт

20 вересня, 01:30

Турнірна таблиця чемпіонату Аргентини підказує нам, що в цій парі все просто: Інде 17-й, Рівер 10-й. Але все не зовсім так і не лише тому,що «це ж б… зовсім інший турнір». Червоні дияволи мають на матч менше за національного чемпіона рекордсмена і, якщо виграють пропущений поєдинок, будуть вище.

Проти господарів і статистика у Лібертадорес: з 1966-го провели 17 матчів проти Рівера, виграли два, програли сім. І все ж це старі дані, в головному турнірі континенту суперники востаннє зустрічалися ще в 1995-му.

Індепендьєнте до минулої суботи програв чотири матчі поспіль і вилетів з національного кубку. Проте останнє випробування перед Рівером пройшло відмінно – розгромили Колон 3:0 і свою прекрасну форму підтвердив найкращий бомбардир поточного чемпіонату країни Емануель Джигліотті. Суто за манерою гри команда Аріеля Олана є креативною, розумною. Вона любить і вміє контролювати м’яч. За цим показником у національній першості вона поступається тільки Рівер Плейту. Тож дуже цікаво буде подивитися хто ж забере ініціативу.

Вибивши Расінг з Лібертадорес підопічні Марсело Гальярдо отримали новий ігровий імпульс. В останньому своєму матчі вони також розгромили свого суперника Сан Мартін 4:1. Рівер є і залишається фаворитом пари через наявність більшої кількості сильних футболістів ніж у Індепендіенте. Особливий козир гостей це юний хавбек Ізекель Паласіос, котрий вже встиг дебютувати у збірній.

Проте ця гра обіцяє бути впертою. Взяти тотал більше 2,5 дещо буде самовпевнено, а от більше двох, за що дають коефіцієнт більше двох, якраз нормально – зовсім сухим матч не має бути.

Три останніх зустрічі цих ворогів на Естадіо Лібертадорес де Амеріка виграли господарі. Зараз це ризикована ставка, або ж таку опцію брати з форою 0.

Можливий результат: 1-1

СТАВКИ МАТЧА
Кубок Либертадорес.
20.09.2018 01:30
Индепендьенте Авельянеда
Индепендьенте Авельянеда
Ривер Плейт
Ривер Плейт
Тотал больше 2 голов
0
0

Звернути увагу

Фора 0 Індепендьєнте. Коефіцієнт 1.9 (Парі-Матч)