Індепендіенте – Сантос: результативність попри очікування

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1196
0 голосов
Індепендіенте – Сантос: результативність попри очікування
индепендьенте сантос прогноз кл

Відомий знавець футболу Південної Америки Роберто Моралес прогнозує матч плей-офф Копа Лібертадорес між Індепендіенте і Сантосом.

Індепендіенте – Сантос

22 серпня, 03:45

Аргентина проти Бразилії це завше весело. Пара Інде-Пейше останньою зіграє між собою у 1/8 фіналу Копа Лібертадорес і матч цей у передмісті Буенос-Айресу Авежанеді пройде на Естадіо Лібертадорес де Амеріка, таке собі масло масляне.

Аргентинський клуб досить ретельно готувався саме до цього матчу. Запрошення на гру до Японії він використав як підставу для перенесення двох офіційних ігор в чемпіонаті та Кубку Аргентини. Така ретельна підготовка дає господарям певні переваги перед суперником. Влітку команда отримала три підсилення. Це екс-захисник Роми Гільярмо Бурдіссо, брат більш відомого Ніко, та двоє чилійських хавбеків-збірників Франсіско «Гато» Сілва та Пабло «Туку» Ернандес. Останні дуже додають команді потужності в півзахисті, особливо у відборі. З інших гравців відзначу уругвайського голкіпера і капітана Мартіна Кампаньї, хавбека Максі Меси (учасник Мундіалю 2018) та форварда Еммануеля Джигліотті.

Сантос в той самий час, коли готувався суперник, грав більше і з досить різними результатами. В Бразілейрао команда з середини червня не виграла сім матчів поспіль і лише минулої неділі зламала це прокляття, взявши гору над Спортом резервним складом, в якому був зокрема й наш знайомий Дерліс Гонсалес.

Склад у команди Куки (вигравав Лібертадорес 2013 з Атлетіко Мінейро) досить якісний, особливо група атаки. Там і дивовижний Габігол (схоже, гравець тільки одного клубу, але гравець дуже цікавий), юна зірка Родріго Гоес (вже актив мадридського реалу) та колумбієць Джонатан Копете. Також важливо, що Кука ще й місяця не працює з командою, а він завжди вмів добре починати на новому місці, його футбол дуже вертикальний, але й прагматичний.

Сантос в груповому турнірі Лібертадорес забив тільки один гол на виїзді і лише одного разу з шести ігор за його участі тотал сягнув за позначку 2,5 голів. Останній пункт також актуальний й для Індепендіенте. Тож ставка тотал менше напрошується. Але вона якось занадто проситься. Останні свої офіційні ігри клуби провели результативно і кожен з них змінюється. Тому я швидше чекатиму в цій грі голів з обох сторін і навіть тоталу більше.

Можливий результат: 2-1

СТАВКИ МАТЧА
Копа Либертадорес. Плей-офф.
22.08.2018 03:45
Индепендьенте Авельянеда
Индепендьенте Авельянеда
Сантос
Сантос
Обе команды забьют
0
0

Зверніть увагу

Тотал більше 2.5. Коефіцієнт 2.75 (Парі-Матч)