Коло Коло - Корінтіанс: багато голів не передбачається

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1080
0 голосов
Коло Коло - Корінтіанс: багато голів не передбачається

Відомий знавець футболу Південної Америки Роберто Моралес прогнозує матч плей-офф Копа Лібертадорес між Коло Коло та Корінтіансом.

Коло Коло - Корінтіанс

9 серпня, 03:45

Найпопулярніший клуб Чилі Коло Коло зібрав досить міцний склад, який спроможний в окремому матчі ефективно протидіяти навіть великим фаворитам. Є сильні місцеві футболісти-ветерани, є їхні співвітчизники чорнороби, підібрали й вельми хороших легіонерів.

Серед них особливо важливу роль відіграють аргентинський голкіпер Аугустін Оріон та парагвайський нападник Лукас Барріос. Останній минулого року з Греміо виграв Лібертадорес і добряче там забивав. Біда в тому, що Лукас травмувався і пропустить першу гру, хоча з’явилися чутки про його швидке відновлення. У будь-якому разі оптимальних кондицій до гри він не набуде.

Бразильці ж виглядають з новим тренером Осмаром Лоссом солідно, тримають марку Тімао. Влітку втратили тільки Фабіана Бальбуену, котрого придбав Вест Гем Юнайтед, проте завадити цьому трансферу не було сил, парагваєць давно демонструє височенний клас і він мав піти в топ-чемпіонат Європи.

Тож Корінтіанс є фаворитом пари, а от у виїзній грі йому буде важко. На Естадіо Монументал Давід Арежано йому готує пекельну зустріч трибуни та й на полі підопічні Ектора Тапії зустрінуть їх дуже жорстко.

Моя ставка господарі з форою 0. Є й варіант поставити на тотал менше 2,5.

Можливий результат: 1-0

СТАВКИ МАТЧА
Копа Либертадорес, плей-офф.
09.08.2018 03:45
Коло Коло
Коло Коло
Коринтианс
Коринтианс
Перемога Коло Коло з нульовою форою
0
0