Коло Коло - Палмейрас: чилійці готові на все!

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1410
0 голосов
Коло Коло - Палмейрас: чилійці готові на все!

Відомий знавець футболу Південної Америки Роберто Моралес прогнозує матч плей-офф Копа Лібертадорес між Коло Коло та Палмейрасом.

Коло Коло – Палмейрас

21 вересня, 03:45

Лише одного разу ці суперники зустрічалися між собою у офіційних матчах, це було у групі Лібертадорес 2009-го року і тоді кожен виграв виїзний матч. Тепер історія інша. Вердао веде бій одразу за три трофеї (Бразілейрао, Копа ду Бразіл та Лібертадорес). Менш ніж за місяць у нього дев’ять ігор. Більше того, цей матч є другим у серії з чотирьох поспіль виїзних. Проте «Залізний Сержант» Сколарі запевняє, що все у його команди добре і вона готова до екстремальних випробувань.

Коло Коло мав значно легший за суперника графік ігор. Останній свій поєдинок навіть примудрився програти Еветону з Віньї дель Мар 2:4, точніше програти одному нападнику суперників Пато Рубіо, котрий усі голи й забив. Проте чилійці не приховують своєї ставки на Лібетадорес, заради цього вони готові на усі можливі жертви. Особливим епізодом протистояння буде підстаркуватий алкоголік-віртуоз Хорхе Валдівія. Він справді Маг, як звуть його вболівальники, і дуже довго свою магію він дарував саме зеленим трибунам Палмейрасу, а зараз він проти них.

У гостей не зіграє ветеран-опорник Феліпе Мело, що не є критичним, проте й не допомагає, вочевидь.

Бразильці лишаються фаворитами протистояння. У першому матчі я чекаю на голи обох суперників і можливу перемогу господарів, принаймні не програш з їхнього боку. Також це має бути дуже емоційний матч, тож варто чекати в ньому і вилучення.

Можливий результат: 2-1

СТАВКИ МАТЧА
Кубок Либертадорес.
21.09.2018 03:45
Коло Коло
Коло Коло
Палмейрас
Палмейрас
Обе команды забьют
0
0

Зверніть увагу

Коло Коло фора 0. Коефіцієнт 2.17 (Парі-Матч)