Корінтіанс – Коло Коло: сумнівний бразильський фаворит

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1010
0 голосов
Корінтіанс – Коло Коло: сумнівний бразильський фаворит

Відомий знавець футболу Південної Америки Роберто Моралес прогнозує матч плей-офф Копа Лібертадорес між Корінтіансом і Коло Коло.

Корінтіанс – Коло Коло

30 серпня, 03:45

За усіма формальними розкладами Корінтіанс був і є фаворитом у боротьбі за вихід до чвертьфіналу Лібертадорес. Та нюанси багато що вирішують. Тож, якщо ретельно роздивитися ситуацію, то виявиться, що фаворит майже голий. І точно не є абсолютним претендентом на перемогу у протистоянні з Коло Коло. Чилійці не лише вдома виграли 1:0. Вони зібрали вельми якісний склад і збудували досить варіативні схеми. Номінально їхня розстановка 3-4-1-2 та вона передбачає як мінімум варіанти швидкої перебудови. Також цікаво вміють використовувати плеймейкера-ветерана Хорхе Валдівію, котрий може навіть вдавати з себе центрального нападника.

Настільки гнучко Корінтіанс грати не готовий. Він завжди славився надійністю захисту, що лишається й нині. Є й купа авторитетних досвідчених гравців – Ралф, Жадсон, Фагнер, Кассіо, Даніло, Енріке та Емерсон Шейх. Та не усі вони зараз в бойовій формі. Погано й з результатами – шість останніх матчів, чотири поразки. Про відставку тренера Осмара Лосса говорять дуже голосно і абсолютно аргументовано. Тож Тімао підходить до вирішального матчу з великою торбою проблем.

Їхнього ж суперника надихає остання перемога. У суботу тренери вирішили не берегти основу, а кинули її у багряний пекельний вогонь головного протистояння чилійського футболу. Коло Коло виграв у Унівесідад де Чіле 1:0, тож сил мають надавати максимально позитивні емоції.

В офіційних змаганнях команди грали 2001-го року у Копа Меркосур. В Сантьяго переміг Корінтіанс 2:0, а на Пакаембу розійшлися миром 0:0.

Я схиляюся до проходу гостей. А ще чекаю дуже нервової гри, тож і червоної картки. Для цього є не тільки нерв боротьби, а ще й цілий Нестор Пітана. Той самий суддя фіналу Мундіалю 2018. Впродовж того турніру він працював досить спокійно, проте в Латинській Америці відомий багатьма нездоровими перфоменсами. Він більше актор, ніж суддя. Отож тривалий час без його бенефісів змушує чекати повернення шоу-арбітражу.

Можливий результат: 1-1