Крузейро – Бока Джуніорс: усі чекають на аргентинське Суперкласіко

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1018
0 голосов
Крузейро – Бока Джуніорс: усі чекають на аргентинське Суперкласіко

Відомий знавець футболу Південної Америки Роберто Моралес прогнозує матч плей-офф Копа Лібертадорес між Крузейро та Бока Джуніорс.

Крузейро – Бока Джуніорс

5 жовтня, 03:45

Аргентинські ЗМІ найбільше обговорюють зараз можливість грандіозного фіналу у Лібертадорес, в якому б зустрілися Рівер та Бока. Команда Марсело Гальяррдо вже у півфіналі зіграє з Греміо, а Палмейрас чекає на переможця пари Бока-Крузейро. Шанси генуезців на прохід дуже високі, вдома вони виграли 2:0.

Також результати клубу з Порту-Алегрі останнім часом не назвеш позитивними. З десяти останніх матчів тільки два принесли успіх, один з них дозволив пробитися до фіналу національного кубку. І це попри наявність дуже якісного голкіпера Фабіо і цілої низки сильних захисників. Схоже, тренер Мано Менезес надто захопився ротаціями, котрі дали лідерам відпочинок, але й негативно вплинули на цілісність гри команди.

Потенціал атаки господарів надзвичайно високий як індивідуально (Собіс, Фред, Баркос, де Арраскаета) так і командно. Тому вперед сині просто змушені будуть йти рішуче. Але їм треба ще й не пропустити, а з цим важко. Тим паче у Боки є й досвід, й індивідуально сильні футболісти. Гільєрмо Баррос Скелотто обов’язково знайде правильний акцент в роботі його команди між лініями суперника. Тому сценаріїв купа.

Гості можуть виграти, якщо першої грубої помилки припустяться бразильці, але програють, якщо атака синіх набере оберти на Мінейрао.

Тому чекаю на голи обох суперників. Можливо й вилучення.

Можливий результат: 2-1

СТАВКИ МАТЧА
Кубок Лібертадорес. Плей-офф.
05.10.2018 03:45
Крузейро
Крузейро
Бока Жуниорс
Бока Жуниорс
Обидві команди заб'ють
0
0