Крузейро - Фламенго: великий гандикап господарів

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1283
0 голосов
Крузейро - Фламенго: великий гандикап господарів

Відомий знавець футболу Південної Америки Роберто Моралес прогнозує матч плей-офф Копа Лібертадорес між Крузейро та Фламенго.

Крузейро - Фламенго

30 серпня, 03:45

Загальна статистика: 94 матчі між цими клубами. 36 перемог Крузейро, 32 у Фламенго. На Мінейрао грали 33 рази. 15 успіхів господарів і 7 перемог гастролерів з Ріо.

А тепер до актуальних справ. Гандикап у два м’ячі, та ще й перед домашньою грою, це дуже багато. Особливо коли грають команди приблизно рівні за класом. Крузейро не має особливих завдань в чемпіонаті, тому й проводив свої останні матчі досить спокійно та ще й з хорошими результатами. Натомість Фламенго надто нервував у боротьбі за перше місце, що призвело до відкочування з вершини на третє місце. За іронією долі, після першого матчу 1/8 фіналу Лібертадорес минуло дві доби і Фламего та Крузейро знов зіграли на Маркані в першості. Тоді перемогли рубро-негрос, проте суперника це не бентежить. У суботу він вдома впевнено виграв у Флуміненсе 2:1, у неділю Фламенго на виїзді не здолав дуже посередню Амеріку Мінейро, 2:2.

Тож у Крузейро краще стартова позиція (ледь не ідеальна), краще настрій і ціла доба зайвого перепочинку, порівняно з Менгао.

Прохід господарів надто очевидний, може й буде друга перемога, адже Фламенго має ризикувати і нав’язувати відкритий футбол.

Можливий результат: 2-1

СТАВКИ МАТЧА
Кубок Либертадорес. Плей-офф.
30.08.2018 03:45
Крузейро
Крузейро
Фламенго
Фламенго
Победа Крузейро
0
0