Прев’ю 32-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1415
0 голосов
Прев’ю 32-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець з іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 32-го туру Ла Ліги.

Уеска - Барселона (13 квітня, 17:15)

А от і нічого очевидного в цьому матчі я не бачу. За інерцією таки вважається, що Барса легко виграє. Може й так, бо різниця навіть у резерву каталонців з основою арагонців гігантська. Проте Мессі, Піке, Суарес, Бускетс, Сержі Роберто та Ракітіч відпочиватимуть. Вермален й Рафінья все ще лікуються. Не факт, що до повноцінної гри готовий Дембеле.

Я вже наголошував на тому, що Барселона тепер буде тихо котитися до чемпіонства, воно де-факто вже її. А от Уеска буде вилітати з музикою, команда вміє грати.
Поставлю на голи обох суперників.

Можливий результат: 1:2

Атлетіко Мадрид – Сельта (13 квітня, 19:30)

У трьох останніх своїх матчах Прімери Сельта взяла сім очок, забила дев’ять голів і пропустила шість – весело. Такий феєричний ривок дозволив вийти з зони вильоту. Рецепт успіху Сельти давно відомий, це Яго Аспас. У згаданих матчах він п’ять забив і віддав дві результативні передачі. Тепер цей нападник пропустить матч через дискваліфікацію. Ще й Браїса Мендеса не буде.

Тому надто весела Сельта вже під сумнівом, як і останні гольові зливи у її матчах.
У господарів свої біди: дискваліфіковано Дієго Косту, Гіменеса, Томаса. Травмовано Годіна, Лемара та Савіча. І попри це, якось більше вірю в мадридців.
Мабуть, типова важка перемога Атлетіко. Цього разу без червоних карток.

Можливий результат: 1:0

Севілья - Бетіс (13 квітня, 21:45)

Без сумніву, головна подія туру, найгарячіше дербі іспанського футболу. Також приємно, що на дві команди лише одна втрата, Вьобер у господарів Рамон Санчес Пісхуану. Хороші результати Нервіону, єднання команди навколо тренера, який оголосив про те, що хворий на рак – усе це добре. Проте нинішній Бетіс дуже неприємний суперник для підлеглих Хоакіна Капарроса за манерою гри.

Мій варіант: Бетіс з форою +1 варто брати, можна зазіхнути на більший коефіцієнт й взяти «гості не програють».

Можливий результат: 1:1

Вальядолід - Гетафе (14 квітня, 13:00)

Важливий матч для обох команд. Господарі Зорріжі на межі зони вильоту, лише виїзна перемога над Вільярреалом дозволяє його поки випереджати. А динаміка результатів у Вальядоліду дуже погана, також вистачає проблем з травмованими.

Гетафе ж щосили тримається за місце в Лізі Чемпіонів, це важко, надзвичайно. Проте Асулонес виглядають більш боєздатними за суперника.

Багато голів будуть дивом у цьому поєдинку.

Можливий результат - 0:1

Атлетік Більбао – Райо Вальєкано (14 квітня, 15:00)

Перемогти Валенсію у попередньому турі було крутою витівкою з боку Блискавок. Заслужені аплодисменти. І повернення до буденності. А в ній вже дуже солідний суперник, ще й вмотивований прагненням грати в Лізі Європи наступного сезону.

На Сан Мамесі Атлетік візьме свої три очки, можна спробувати ставку на Левів з форою -1.

Можливий результат - 1:0

Реал Сосьєдад – Ейбар (14 квітня, 17:15)

От менш за все хочеться в цій парі щось прогнозувати. Очевидно, що сезон для обох команд не містить великих цілей. А, головне, кадрові втрати. У Ла Реалу Вілліан Жозе дискваліфікований, Ілларраменді, Зурутуса, Гевара, Янузай та Ектор Морено травмовані.
З іншого боку Раміс, Діоп, Арбіжа, Пенья, Калавера та не відновилися від ушкоджень.
Давайте спробуємо нічийну ставку і голи обох сторін.

Можливий результат - 1:1

Жирона - Вільярреал (14 квітня, 19:30)

Чому б не припустити тут результативний матч. Жирона вдома стабільно забиває, матчі Жовтої Субмарини стабільно дають тотал більше та й вона ще після екстра важкого поєдинку в Лізі Європи. Гості не мають програвати, бо їхня атакувальна міць досить висока, біда ж у захисті. Господарі надто давно не перемагали на рідному Монтіліві.

А ще високо оцінюю вірогідність пенальті, швидше у ворота Жирони, хоча й зворотній варіант досить привабливий.

Можливий результат - 2:2

Валенсія - Леванте (14 квітня, 21:45)

Наскільки б господарі не втомилися після виїзної перемоги над Вільярреалом у Лізі Європи, вони все одно суттєво сильніші за опонента. Розгрому не чекаю, але й сенсацію не підозрюю. Валенсія має робити результат до перерви, далі вже фізично буде важко – дербі це серйозно і нервово. Тому вилучення або пенальті.
Хай обидві команди заб’ють

Можливий результат – 2:1

Леганес – Реал Мадрид (15 квітня, 22:00)

У Прімері Леганес ніколи не мав шансів проти Реалу. Це не натяк на дружні стосунки клубу та той факт, що президент Пепінерос вболіває за Білий Мадрид і мріє колись стати його очільником. Не Натяк, але й такі думки згадуються.

Можливий результат – 1:2