Лібертад – Бока Джуніорс: повернення Тевеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1172
0 голосов
Лібертад – Бока Джуніорс: повернення Тевеса

Відомий знавець футболу Південної Америки Роберто Моралес прогнозує матч плей-офф Копа Лібертадорес між Лібертадом та Бока Джуніорс.

Лібертад – Бока Джуніорс

31 серпня, 01:30

Домашні 2:0 надали Боці ідеальні шанси для проходу у чвертьфінал. Досвід та клас також значно вище у аргентинського гранду. Проте локальні проблеми влаштувати йому Лібертад здатен. Парагвайці після поразки у Буенос-Айресі виграли три поспіль матчі в чемпіонаті не пропустивши жодного голу. Знов стабільно забиває ветеран Оскар Кардосо. Додайте до того усього ще й фактор рідного поля і вже Лібертад не виглядатиме безнадійним у конкретному матчі.

Також варто зазначити, що аргентинці дарма в середині місяця полетіли до Барселони. Там усією основою зіграли матч з блау-граною за Кубок Жоана Гампера. Програли, що, за великим рахунком, не принципово. Але сама подорож вибила команду з фізичного тонусу, що відверто визнають гравці. По поверненню на батьківщину Бока Джуніорс програла Естудіантесу 0:2 та розійшлася на 0:0 з Ураканом.

Гільєрме Баррос Скелотто останнім часом зовсім ігнорував знаменитого ветерана Карлітоса Тевеса. Але цього разу він бере його на матч в Асунсьоні. З Тевесом чи без Бока має величезний потенціал в атаці, тож чекаємо голу гостей і господарів, мабуть.

Лібертад демонструє послідовність, тож розраховує на позитивний підсумок, навіть можлива його перемога. А от далі крокуватиме Бока Джуніорс.

Можливий результат: 2-1

СТАВКИ МАТЧА
Кубок Либертадорес. Плей-офф.
31.08.2018 01:30
Либертад
Либертад
Бока Жуниорс
Бока Жуниорс
Фора 0 Либертад
0
0