Палмейрас - Бока Джуніорс: до фіналу без енганче

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1268
0 голосов
Палмейрас - Бока Джуніорс: до фіналу без енганче

Відомий знавець футболу Південної Америки Роберто Моралес прогнозує матч плей-офф Копа Лібертадорес між Палмейрасом та Бока Джуніорс.

Палмейрас - Бока Джуніорс

1 листопада, 02:45

Перша гра цих команд стала матчем-повернення Даріо Бенедетто. Форвард, який мав їхати на чемпіонат світу і не зробив цього лише через важку травму, вже достатньо відіграв після відновлення, але себе справжнього явив публіці лише вийшовши на заміну проти Вердао.

У команд абсолютно різна ситуація з підготовкою до гри. Бока відверто ігнорить усе окрім Лібертадорес. У Палмейраса ж дуже щільний графік та ще й напередодні матчу-відповіді довелося на повну викладатися в поєдинку чемпіонату проти головного конкурента Фламенго. Нічия 1:1 дала Палмейраса спокійно дихати у якості лідера, але сил витрачено надто багато.

Палмейрас це поранений вепр, а Бока той самий мисливець, який стрілив звіра. Після 2:0 на Бомбонері, аргентинці мають усі шанси на прохід та відчайдушний суперник готовий іклами гризти опонента.

Аргентинці будуть грати без справжнього плеймейкера, чи то енганче, адже Карлітос Тевес зараз у жахливій формі, а колумбійця Кардону вже готові вигнати з клубу і не взяли на матч. Проте для гри від +2 якраз фантазери якраз і не надто потрібні. Чекаю на голи, тож і тотал більше. Можливо, господарі і виграють, але шанси на прохід у них дуже малі.

Можливий рахунок - 2:1

СТАВКИ МАТЧА
Копа Либертадорес.
01.11.2018 02:45
Палмейрас
Палмейрас
Бока Жуниорс
Бока Жуниорс
Обидві команди заб'ють
0
0