Палмейрас - Коло Коло: зелені марафонці

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 995
0 голосов
Палмейрас - Коло Коло: зелені марафонці

Відомий знавець футболу Південної Америки Роберто Моралес прогнозує матч плей-офф Копа Лібертадорес між Палмейрасом та Коло Коло.

Палмейрас – Коло Коло

4 жовтня, 03:45

Дев’ять офіційних матчів у серпні, дев’ять офіційних й у вересні. Дикий темп ігор Палмейраса спаде у жовтні. Якщо не трапиться дива у вигляді вильоту з Лібертадорес, тоді зелені зіграють сім поєдинки, на два менше, якщо вдома примудряться розтринькати перевагу виїзної перемоги 2:0. Уявити таке не можу. Бразильці зібрали дуже потужний склад і мають для ротації класних гравців міжнародного рівня з великим досвідом. Прихід тренера Луїса Феліпе Сколарі перетворив команду на механізм зі здобування потрібного результату. А іншого Палмейрасу зараз й не потрібно. Є клас, є дві величезні цілі(Лібертадорес та Бразілейрао, в останньому Вердао вийшов у лідери) і набрані очки та здобуті перемоги важливіші за естетичну складову. Хоча гру зелених не назву примітивною. Команда, попри гіпер тяжкий графік ще й намагалася пробитися до фіналу Кубку Бразилії, але їй дещо не поталанило у протистоянні з Крузейро. Але все що робиться, все на краще, без перепочинку є реальний шанс завалитися скрізь.

У чилійського ж гранда календар був дуже спокійний – матч на тиждень, але ситуація у нього погана. П’ять поспіль матчів програв Коло Коло, останній принциповому ворогу Універсідад Католиці. Лідери-ветерани в певних моментах не витягують важливі матчі, як то було раніше. Також команда нервово заведена, останній поєдинок догравали без двох вилучених гравців.

Тож маємо ситуацію з однією стороною у якої все добре, у іншої навпаки все погано. Надто очевидна диспозиція. І тому я з певною осторогою ставлюся до неї. Згадайте, Палмейрас на попередньому етапі Лібертадорес також перший матч виграв на виїзді у Серро Портеньо 2:0. Різниця в класі команд була ще більшою, але вдома зелені примудрилися навіть програти 0:1. Тим паче деякі збої можливі зараз після двомісячного марафону ігор на витривалість. А попереду ще й реальна перспектива стати чемпіонами Бразилії. Адже за якістю гри та складу Вердао перевершує Сан-Паулу та Інтернасіональ, а від Греміо має відрив у три очки і ще й суперник так само зайнятий у Лібертадорес.

Для експресу підійде й ставка «Палмейрас не переможе в обох таймах». В іншому треба обирати між варіантами «обидві заб’ють» та гості з форою +1.

Можливий результат: 1-1

СТАВКИ МАТЧА
Кубок Лібертадорес. Плей-офф.
04.10.2018 03:45
Палмейрас
Палмейрас
Коло Коло
Коло Коло
Коло Коло фора +1
0
0

Звернути увагу

Обидві команди заб'ють. Коефіцієнт - 2.5 (Парі-Матч)