Прев’ю 11-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 887
0 голосов

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець з іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах одинадцятого туру Ла Ліги.

Леганес - Атлетіко (3 листопада, 14:00)

Важкі часи для Піпінерос не означають розпачу від їхньої гри. Зрештою і в часи Асьєра Гарітано команда боролася лише за виживання, тож це все триває і з новим наставником, тим паче з атакою проблеми тільки посилилися. Можливо, з часом Ен-Несірі стане головною ударною силою та поки що людини вістря не вистачає. Але Леганес стабільно забиває вдома, тому чекаю на його гол навіть у грі з могутнім Атлетіко. Могутнім і також надто млявим на початку цього сезону.

Обидві заб’ють, тотал більше.

Можливий рахунок - 1:2

Реал Мадрид - Реал Вальядолід (3 листопада, 17:15)

Соларі починає і …. має вигравати. Принаймні він більше, ніж його попередник, готовий вести серйозні ротації. Виграти у Мелільї це не звитяга та й суттєво оновити гру треба спромогтися у стислий термін. Без сумніву, Вальядолід зараз дуже хороший і радує око грою. Та все ж чимало факторів на боці господарів. Тому вірю в гол гостей, а відповідно і господарів, також їхню перемогу.

Можливий рахунок - 3:1

Валенсія - Жирона (3 листопада, 19:30)

В матчі прагматика Марселіно проти романтика Сакрістана за логікою варто ставити на першого. У нього і команда значно сильніша за суперника, статусніша та й практицизм завше ефективніший. Але є ті самі але. Сезон з Лігою чемпіонів Валенсія почала вкрай важко, свого часу з Вільярреалу Марселіно звільнили за провалену передсезонну підготовку (офіційно), то цього разу дуже схоже саме на новий провал саме підготовчої кампанії. Попри усе це Валенсія фаворит, тим паче у гостей вистачає травм і дискваліфікація Лосано. Як для мене, матч з потенційною сенсацією. Тож гості з форою +1 це нормальна ставка, адже більше одного м’яча переваги над Жироною Валенсія у Прімері ніколи не здобувала.

Можливий рахунок - 1:1

Райо Вальєкано - Барселона (3 листопада, 21:45)

Невчасний Райо продовжує боротися за життя в еліті. Шанси його нині виглядають дуже малими. Проте це не Гранада позаминулого сезону чи Малага минулого. Райо грає у футбол, а не мучить глядачів. І потужна Барселона таки має вразливі місця. З останніх матчів їй не забили тільки дрібна Културал Леонеса та боягузливий Інтер. Тому перемога гостей, швидше за все з нормальним відривом, і обидві заб’ють.

Можливий рахунок - 1:3

Ейбар - Алавес (4 листопада, 13:00)

Ще одне дербі басків. За останні п'ять матчів Ейбар чотири рази зіграв в гостях, тому дві перемоги і дві поразки за цей період варто сприймати нормально. Глобально ж Ейбар команда домашня, тому й ставка на неї у цьому матчі досить логічна.
За Алавес говорить його успішна серія й неймовірна для цієї команди друга позиція в чемпіонаті. Але за останні часи Алавес дуже незручний суперник для господарів Іпуруа, хоча останній матч на цій арені виграли підопічні Абелардо.
Мій прогноз це нічия, дуже вірогідно що з червоною карткою.

Можливий рахунок - 1:1

Вільярреал - Леванте (4 листопада, 17:15)

Судячи з турнірної таблиці шанси в цьому матчі, як мінімум, рівні. Та все ж це не так. Клас має пробитися крізь певний період негараздів. Один з таких періодів, тобто, загального і невідворотного прогресу у Вільярреалу я не прогнозую. А сплеск має бути. Тим паче, що усі варіанти Леванте дуже прогнозовані. Ризикну поставити на господарів з -1.

Можливий рахунок - 2:0

Реал Сосьєдад - Севілья (4 листопада, 19:30)

Найхитріший матч туру. Оновлений Ла Реал має свої вади але й нові чесноти. Як на мене, це найбільш суперечливий продукт поточної Прімери. Тож це й спричиняє максимум сумнівів.

А от нова Севілья вже повністю зрозуміла. Це щось подібне до проектів Сампаолі і Беріццо, тільки з жорсткішим акцентом усіх гравців на відбір і дуже структуровано. Хоча й не без вад.

Обидві заб’ють. Швидше за все, з перемогою гостей.

Можливий рахунок 1:2

Уеска - Ґетафе (4 листопада, 19:30)

Колись і найменшим у харчовому ланцюзі приходить мить радості. Так, Уеска маленька і, мабуть, не має шансів на виживання. І все ж вона намагається грати, створювати щось, а не сидить в очікуванні щастя. Ефективність Ґетафе це гра від суперника, від його ходів. Не факт, що цього разу гості отримають комфортне середовище для реалізації свої козирів.

Уеска з форою +1 та тотал менше.

Можливий результат - 1:1

Бетіс - Сельта (4 листопада, 21:45)

Очевидний матч на високий тотал. Дуже важко уявити інше, лише за глобальної нереалізації нагод. Господарі таки є фаворитами, тому їм і карти в руки.

Можливий результат - 2:1

Еспаньйол - Атлетік Більбао (5 листопада, 22:00)

Дуже хороший матч. Ризикну поставити на послідовність Беріццо у своїх діях. Тому гості «не програють» мій вибір.

Можливий рахунок 0:1