Прев’ю 13-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1066
0 голосов

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець з іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах тринадцятого туру Ла Ліги.

Леганес - Алавес (23 листопада, 22:00)

Пара без очевидного фаворита незважаючи на те, що клуби з різних полюсів турнірної таблиці. Леганес не програв у трьох матчах поспіль. Алавес досить стабільно забиває, проте його атакувальні міць не така й велика. Не чекаю на велику кількість голів і вважаю сили команд приблизно рівними.

Можливий рахунок - 1:1

Ейбар - Реал Мадрид (24 листопада, 14:00)

Манера гри Ейбара не дає його суперникам легких матчів. Особливо агресивним клуб Хосе Луїса Менділібара виглядає вдома, ставка завше на набір очок на рідному Іпуруа. Пауза на матчі збірних дуже часто серйозно б’є по топових клубах, але цього разу достатньо проблем і у господарів, зокрема дискваліфікація Арбільї та Діопа. Тож з важко чи легко перемагати має Реал. У восьми останніх дуелях цих суперників сім разів переміг мадридський клуб.

Можливий рахунок - 1:2

Валенсія - Райо Вальєкано (24 листопада, 17:15)

Райо багато забиває і ще більше пропускає. Валенсія ж стартувала погано, проте зараз змогла більш-менш налагодити роботу захисту. Саме на це й ставлю. Тим паче гольова серія Райо має колись й закінчитися.

Можливий рахунок - 2:0

Уеска - Леванте (24 листопада, 19:30)

Той момент коли доля може посміхнутися найслабшому. Проблеми Уеска насправді великі, проте й зовсім поганою гру цієї команди за структурою я не назву. У Леванте ж не буде Моралеса та Кампаньї, особливо неприємна втрата другого. Також не зрозуміло в якій формі зі збірної повернувся Еніс Бардхі. Ось тому спробую припустити першу домашню перемогу господарів. Також чекаємо на пристойну результативність.

Можливий рахунок - 2:1

Атлетіко - Барселона (24 листопада, 21:45)

З лютого 2010-го Атлетіко в Прімері не вигравав у Барселони. Успішними для колчонерос були тільки зустрічі з каталонцями у Лізі Чемпіонів. У Чоло-тім величезні проблеми з травмованими гравцями, а втома тих, хто повернеться зі збірних тільки ускладнює ситуацію. Хоча й Барса має втрати, а найголовніше не виглядала переконливо до паузи. Тому господарі вкотре можуть продемонструвати свою неймовірну концентрацію та вміння виживати у кризових ситуаціях. Обидві заб’ють та висока вірогідність нічийного підсумку. Також в цьому матчі не чекаю вилучень, команди мають діяти обережно а суддя Гіль Мансано не схильний до різких рішень.

Можливий рахунок - 1:1

Атлетік - Ґетафе (25 листопада, 13:00)

Пауза збірних ще одна можливість для басків трохи оговтатися. Попри усі негаразди Едуардо Беріццо все ще має кредит довіри і вже потрібно давати результат. Матч очікую важкий і не надто видовищний. Господарі з форою 0 достатньо обґрунтований варіант ставки.

Можливий рахунок - 1:0

Севілья - Вальядолід (25 листопада, 17:15)

Вальядолід зараз прийнято хвалити. Щодо його гри то вона справді є змістовною, але, як на мене, недостатньо цілісною. Тим паче з Севілью у цієї команди надто велика різниця в класі. Суттєвих кадрових втрат суперники не мають. Чекаємо на високий тотал. Ставка господарі з форою -1

Можливий рахунок - 3:1

Еспаньйол - Жирона (25 листопада, 19:30)

Успішна серія Жирони має високі шанси перерватися. Не зіграють Адай, Мохіка, Дуглас Луїс та Порту. Поки не зрозуміло в якому стані голеадор Стуані. Папужок и ж подібних проблем не мають. Саме тому в матчі майже рівних суперників більше віриться в успіх господарів.

Можливий результат - 1:0

Вільярреал - Бетіс (25 листопада, 21:45)

Шість поспіль домашніх матчів Жовта Субмарина не програвала Бетісу. Та нинішній сезон вона провалює з неймовірною силою. Не зрозуміло коли ж припиниться це падіння. Не чекаю на високу результативність у цій грі. Дуже вірогідно, що гості не програють.

Можливий результат - 1:1

Реал Сосьєдад - Сельта (26 листопада, 22:00)

Нещодавно ці суперники на Балаїдосі гра в рамках Копа дель Рей. Закінчили 1:1. Зараз у обох команд суттєві втрати. Господарі не використають Іллараменді. Гості ж будуть без Мальо, Кабрала та Лоботки. Тож шанси Ла Реалу трохи вищі. Очікую на результативну гру і голи обох сторін.

Можливий рахунок - 2:2