Прев’ю 14-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1041
0 голосов

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець з іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах чотирнадцятого туру Ла Ліги.

Сельта – Уеска (1 грудня, 14:00)

В минулому турі Уеска мала вдома перемагати, але тією нагодою не скористалася. Тепер все значно складніше, бо суперник надто сильний.  Для Сельти ж це слушний момент перервати невдалу серію. Чекаю на голи і перемогу господарів.

Можливий результат: 3-1

Вальядолід – Леганес (1 грудня, 17:15)

Багато зараз торочать про хороший Вальядолід, що трохи заважає реально оцінити шанси суперників. Так, господарі справді дуже непогано грають. Але те саме можна сказати й про Леганес останніх часів. Різниця тільки в позиціях. Для Андрія Луніна, якщо він буде в основі,  це матч-сезону. Або все буде дуже добре, або резерв.

Можливий результат: 1-1

Гетафе – Еспаньйол (1 грудня, 19:30)

Прихована сила Гетафе має знайти реалізацію. У Бордаласа дуже хороша та цікава команда, що прагне повної реалізації. Суперник цього разу теж дуже цікавий, але Рубі робить ставку на дуже атакувальну гру, яка не має ще чіткого балансу. Отож матч може бути надзвичайно інтригуючим. Фаворитом лишаються господарі.

Можливий результат: 2-1

Реал - Валенсія (1 грудня, 21:45)

Матч туру. Не чекайте від нього великого видовища, не та нині ситуація в обох командах. Цього сезону Валенсія значно краще захищається ніж атакує. Проблеми ж мадридців мають комплексний характер. Це гра з великим нервом і надзвичайно важлива для обох. Отож буде бій. Велика вірогідність перемоги Реалу та пенальті чи вилучення.  Попри високий тотал у п’яти останніх іграх на Бернабеу між цими командами, я бачу цього разу менше трьох голів.

Можливий результат: 1-0

Бетіс – Реал Сосьєдад (2 грудня, 13:00)

Коли потрібно, Бетіс вміє бути ефективним і доволі прагматичним. Поточне низьке місце у турнірній таблиці (14-те) пояснюється наслідками ігор в Лізі Європи. Ього разу знов після євро кубків буде матч, але знов домашній, тож шанси у господарів хороші. Стосовно ж Ла Реалу, то проект Асьера Гарітано все ще має багато слабких місць. Останні перемоги не відміняють певної шаблонності дій басків.  Тому ризикну поставити на господарів. Хоча й нічия не здивує.

Можливий результат: 1-0

Жирона - Атлетіко (2 грудня, 17:15)

Чи є у Чоло Сімеоне ефективний план на цю гру? Ні. У нього три-чотири такі плани і усі вони сухі як стерня у серпні. Та цього разу засушити гру буде важко. У Прімері колчонерос ще не перемагали Жирону, тож, настав час. Дуже цікавий має бути матч. З голами, емоціями (можливе вилучення) і перемогою гостей. .

Можливий результат: 1-2

Барселона - Вільярреал (2 грудня, 19:30)

Жодних шансів для Жовтої Субмарини. Вона не настільки слабка складом, як дуже малоефективна цього сезону. Саме проти таких команд Барса вміє грати ідеально. Ніхто не гарантує господарям зовсім легкого життя та їхній клас і прагматичність Вальверде є великими козирями. 20-ть ігор поспіль каталонці не програють цьому супернику, з них 15 виграли. Господарі з форою -1.

Можливий результат: 3-0

Алавес - Севілья (2 грудня, 21:45)

Ставка на гостей, навіть з урахуванням їхніх пригод у Лізі Європи. Поразка у Льєжі точно мотивуватиме Севілью. Хоча це може дати й ефект надто гарячого прагнення перемоги. Та ситуація, коли пенальті та вилучення дуже вірогідні. Господарі ж зараз, після стартового прориву, входять у свій звичний режим гри. Традиція останніх трьох ігор на Мендізоррозі, коли вигравали господарі, має змінитися.

Можливий результат: 1-2

Леванте - Атлетік (3 грудня, 22:00)

Ефект накопичення енергії нарешті має спрацювати. Більбао довго і важко входив у сезон і ось у матчі Копа дель Рей цієї середи таки прорвало. Команда виграла в Уески 4:0. Саме від можливостей гостей й варто розглядати цей матч. Симпатичний Леванте все ж не є протагоністом. Тому я чекаю хорошу гру, голи обох команд і Атлетік з форою 0.

Можливий результат: 1-2