Прев’ю 15-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Betnews365.com
Betnews365.com
Просмотров 1469
0 голосов
Прев’ю 15-го туру Ла Ліги від Роберто Моралеса

Спеціально для читачів Betnews365 відомий футбольний коментатор та фахівець з іспанського футболу Роберто Моралес прогнозує можливий перебіг подій у матчах 15-го туру Ла Ліги.

Атлетіко – Алавес (8 грудня, 14:00)

Вдома за останні часи матрацники не виграли тільки у Барселони. Алавес ж після прекрасного старту прогнозовано скинув оберти і не виграє три матчі поспіль. Для команди Сімеоне традиційною бідою цього сезону лишаються травми, хоча цього разу через них пропустять матч тільки Дієго Годін та його тезка Коста, ще під сумнівом Феліпе Луїс. До них додається дискваліфікований Коке. Обидві команди після поєдинків Копа дель Рей матимуть тільки дві повні доби на відновлення. Тому матч може бути вельми пісним. До речі, в цьому столітті в Прімері команди провели вісім зустрічей й усі вони мали тотал менше 2,5.

Можливий результат: 1-0

Валенсія – Севілья (8 грудня, 17:15)

Схоже, етап максимальної кризи підопічні Марселіно Гарсії Торала подолали. Так, поразки від Ювентуса та Реалу не додали позитивних емоцій, але це вже були матчі якісної команди. Севільї ж останнім часом погано давалися саме виїзні матчі. Якщо у Валенсії наразі немає жодного футболіста, який би не готувався до гри, то суперник втратив Відаля і Гоналона, під питанням Навас. Кажани не програвали Нервіону в чемпіонаті вдома сім разів поспіль.

Можливий результат: 1-0

Вільярреал – Сельта (8 грудня, 19:30)

У Копа дель Рей Жовта Субмарина забила Алмерії вісім голів і не пропустила жодного, чотири рази відзначився Карл Токо Екамбі, двічі Карлос Бакка. Це змусило згадати славні часи парочки нападників Бакка-Бакамбю. А ще в позаминулому турі ці хлопці вдома не тільки перемогли а й переграли Бетіс. Проте це один бік медалі, інший це вісім поспіль невдалих виїзних поєдинків. Набагато важче охарактеризувати Сельту, адже португалець Мігель Кардосу з нею був тільки у трьох матчах, два програли Реал Сосьєдаду, один виграли в Уески. Букмекери бачать господарів очевидним фаворитом, я ж не очікую від них переваги у два м’ячі чи більше. Також чекаю, що обидві команди заб’ють і тотал більше.

Можливий результат: 2-1

Еспаньйол - Барселона (8 грудня, 21:45)

Симпаничність Еспаньйол розтанула у трьох попередніх турах, які папужки програли. Одна справа дивувати усіх, інша зробити це повсякденністю. Проти нинішньої Барси я не бачу в них шансів, тим паче каталонці дали кантеранос побавитися у Копа дель Рей, в той час як у Еспаньойлу грав склад наближений до основи. Четверо травмованих (Умтіті, Сержі Роберто, Рафінья і Малком) теж не будуть серйозним аргументом на користь господарів. Барса з форою -1. Також розглядаю варіант не надто результативної гри.

Можливий результат: 0-2

Ейбар – Леванте (9 грудня, 13:00)

З усіх боків домашній Ейбар є фаворитом. Проте, не забуваймо, що Леванте зараз на добрячому підйомі. Тому ризикну припустити, що матч буде впертим, можливо з червоною карткою чи пенальті. Господарі з форою 0 наче непогана ставка. Також приваблива опція «обидві заб’ють».

Можливий результат: 1-1

Уеска - Реал (9 грудня, 17:15)

Вдома з Жироною, Гетафе, Леванте це були можливості виграти для маленької Уески. А тепер не має що ловити. Єдиний можливий плюс для господарів це гол у ворота хворенького монстра. Високий тотал і Реал з -2.

Можливий результат: 1-4

Реал Сосьєдад - Вальядолід (9 грудня, 19:30)

Веселому Вальядоліду доведеться свою конкурентоспроможність доводити у грі з досить прагматичним Ла Реалом. Та ще й на Аноеті! Статистика на боці басків, вони не програють вдома та в гостях сім матчів поспіль пуселанос. З трьох травмованих у господарів лише Дієго Льоренте справді був би корисним команді. Тому перемога клубу з Сан-Себастьяну досить вірогідна. Можливо побачимо вдосталь голів, але це вже більш ризикована ставка.

Можливий результат: 2-1

Бетіс – Райо Вальєкано (9 грудня, 21:45)

Тривалий час Бетіс призвичаювався до графіку ігор з євро кубками. Остаточний вихід на проектну потужність засвідчила заслужена перемога на Капм Ноу. Після неї, щоправда програли на виїзді Вільярреалу, але то було в турі,який відбувся після паузи на ігри збірних. В таких випадках дива трапляються часто. А от після команда Кіке Сетьєна в трьох поспіль домашніх іграх виграла тричі на суху. На черзі знов гра на Беніто Вільямарині. Райо мав після вівторку вдосталь часу на підготовку до матчу, проте той факт, що Бетіс в кубку грав у четвер ще не має бути проблемою. Для ротації у андалусійців не бракує футболістів. Можливо й не прости матч чекає на господарів, але їхній перемозі завадить лише справжнє диво.

Можливий результат: 1-0

Атлетік - Жирона (10 грудня, 22:00)

Про часи роботи Тото Беріццо в Більбао варто пам’ятати головне – хороші ідеї і сміливість не обов’язково приносять плоди. Схоже, переконати гравців у своїй правоті аргентинцю не вдалося. На зміну йому прийшов Гаізка Гарітано, перед цим він тренував другу команду. Футбол цього тренера давно відомий і має краще підійти левам, тим паче атакувальні напрацювання можуть, за іронією долі, завестися саме зараз. Принаймні так було в кубковому матчі з Уескою, який виграли 4:0. Обидві команди мають великі втрати і в першу чергу в захисті.

Більбао без Юрі Берчіче, Перу Ноласкоаіна, Іньїго Мартінеса та Мікеля Баленсіаги. Жирона без Джона Мухіки, Карлеса Планаса, Адая Бенітеса, Марка Муньєси та Патріка Робертса. Дисбаланс в бік атаки очевидний. Тож чекаємо голи і варто повірити в ефект зміни тренера господарями, хай в серйозній перспективі в Гаізку віри не маю.

Можливий результат: 2-1